Co sądzicie o najnowszym Disney Channel Original Movie?
Mnie podobał się bardzo. (Jutro oglądam powtórkę;))
Fajne "rozstanie" Gabrieli i Troy'a, szkoda, że nie pokazali piosenki Sharpay "Humuhumunukunukuapua'a". No i w końcu się pocałowali jak na prawdziwą parę przystało.
Mnie też się bardzo podobało, ale tan taniec Troya na polu golfowym był przekomiczny! ;D
mnie sie bardzo podobl.. zac jest nawet ladny i nie wiedzialam ze on spiewa w tej czesci , ma sliczny glosik :D ma byc 3 czesc za rok :D
Wlasnie oglodalem dzisiaj:))
najlepsza piosenka wg mnie: "You Are the Music in Me"
najgorsyz moment w filmie: jak Troy spiewal sam po rozstaniu z Gabriela... jak spiewal na polu golfowym i przy tym jeziorze... zenada;/
ii sztuczne fajerwerki na niebie w nocyy ;p porazka!
ale calosc i tak daje 10/10
:)) byly momenty zle ale calosc cudna:*
Pozdrawiam tych co widzieli:*&
High School Musical 3 to 3 część najpopularniejszego filmu w historii stacji Disney Channel, której premiera ma odbyć się w październiku 2008 lub na początku 2009 roku. W przeciwieństwie do dwóch poprzednich części, film ukaże się najpierw w kinach.
Poniższa lista nie jest ostateczna i w każdej chwili może się zmienić.
Zac Efron jako Troy Bolton
Vanessa Anne Hudgens jako Gabriella Montez
Lucas Grabeel jako Ryan Evans
Ashley Tisdale jako Sharpay Evans
Monique Coleman jako Taylor McKessie
Corbin Bleu jako Chad Danforth
Wiadomo już nie oficjalnie, że w High School Musical 3 wystąpią na pewno: Vanessa Hudgens, Zac Efron, Ashley Tisdale i Corbin Bleu, natomiast udział Monique Coleman i Lucasa Grabell jest poddawany w wątpliwość.
-----------------
Wytwórnia Disneya potwierdziła, że ze wszystkimi aktorami występującymi w pierwszych dwóch filmach prowadzone są rozmowy dotyczące podpisania trzeciego kontraktu.
Początkowo fabuła miała dotyczyć przerażających wydarzeń mających miejsce w szkole East High, stąd pierwotnie tytuł filmu zapowiadano na Haunted High School Musical. Wytwórnia odeszła jednak od tego pomysłu. Według obecnych informacji, film opowiadał będzie o ostatnim roku nauki w szkole East High (w tym o balu maturalnym).
14 sierpnia 2007 reżyser i choreograf filmu, Kenny Ortega, zapowiedział, że zdjęcia rozpoczną się w marcu 2008, a premiery można spodziewać się w październiku 2008 lub na początku 2009.
Zdjęcia najprawdopodobniej jednak rozpoczną się już w styczniu 2008r.
zródlo: http://pl.wikipedia.org/wiki/High_School_Musical_3
Film nawet fajny, chociaż pierwsza część o wiele lepsza. Piosenki całkiem niezłe, chociaż ta scena w której Troy śpiewał sam powaliła mnie na kolana:P jeszcze nigdy sie tak nie uśmiałam :D:D
Film miły,lekki i przyjemny, ale ten dubbing był okropny.
Miejmy nadzieje ze na jedynce puszczą film z lektorem, bo nie zniosę wysłuchiwania tych durnych głosików po raz drugi. Głosy dziewczyn były komiczne :PP