Film był extra!!!Aktorzy byli super,film nie był nudny,fajne piosenki.Ten film to nie żadne strzelaniny i takie tam dziadostwa to zwykły bardzo dobry film.Polecam bardzo!!!!!!!!!!!
tak,tak jeśli obejmiesz w pierwszej cyfrze końcowe zero to się absolutnie zgadzam.A strzelaniny to nie żadne dziadostwo!Tępić dzieci Neostrady!
Dziękuję. Nareszcie wiem jakie jest polskie społeczeństwo. Nie ma to jak wyśmiewać się pod nosem z kogoś tylko dlatego że lubi jakiś film. Ja nie uważam go za arcydzieło ani jakiś hit. Po prostu go lubię. Nie daję mu maksa bo nie zasługuje ale go lubię. nie mam prawa? Czy od razu muszę być zwyzywana od "dziecka Neostrady?"
A mi się też podoba , fajny film ,obsada,piosenki i miło się ogląda 10/10 , tsss i niezmienie swojego zdania dlatego że komuś ten film się niepodoba Pzdr. dla fanów
A mi się nie podoba.głupi film,obsada,piosenki i potwornie się ogląda 1/10, tsss i nie zmienię swojego zdania dlatego że komuś ten film się podobał Pzdr. dla antyfanow.
Ej co to miało być ???? kopiujesz moją wypowiedź w odwrotnym znaczeniu ??? ... To miało być śmieszne ??? Bo jak dla mnie nie bardzo
a dla mnie było/,,Gabriella pochyla się nad Trojem i namiętnie...wbija mu w brzuch nóż...!''
ta wersja raczej by się nie sprawdziła ... młodzież i inni wolą szczęśliwe zakończenia
jeśli ogląda się film po raz pierwszy to często wydaje się nudny, kiedy oglądasz go kolejny raz zaczyna ci sie podobać. ja tak miałam kiedy oglądałam pierwszą część HSM to wydawał mi się za długi i nudny a kiedy zobaczyłam go po raz drugi po pewnym czasie to mi sie s podobał. pozdrawiam!!!!!!!:-)