PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395554}
5,3 53 tys. ocen
5,3 10 1 53377
3,8 8 krytyków
High School Musical 2
powrót do forum filmu High School Musical 2

Super film!

użytkownik usunięty

A tak dokładnie to pierwszy film, w którym wytrzymałem jedynie pierwsze trzy minuty. Nie wiem, może źle ze mną, ale po prostu nie mogłem na to coś patrzyć. Coś bo nie jest to film, coś, bo nie nazwę tego musicalem... Tak w ogóle to co to jest, bo mi się przypomniał jakiś koszmar senny z czasów, gdy miałem kilka lat i chyba tak w moim umyśle wyglądało piekło...

Pierwszy "film", któremu w ocenie daję 1/10.

Mi się film bardzo, bardzo,bardzo.bardzo, bardzo podobał. Ja dałam 10\10 film jest extra

użytkownik usunięty

Ja rozumiem, że to był śmiech przez łzy? tzn mam taką nadzieje, bo to już nie jest śmieszne... to jest tragiczne i zatrważające! Pomyśl, że te pustaki będą kiedyś dorosłe i nie daj boże zostanie im jakiś sentyment do tego badziewia. Mnie to przeraża. Nie wiem, jak ciebie

To nie znaczy , że jak ktoś lubi ten film to jest pusty. Najpierw pomyśl czy sam nie jesteś pustakiem a dopiero oceniaj innych

użytkownik usunięty
katarzynakp1

Oj tam, nikt cię pustym nie nazywa, bo ci się ten film podoba...

A ten film jest "pusty", no bo co on za sobą niesie? Ja tam niczego nie znalazłem oprócz lansowania lalusiowatych nastolatków. Brr, na szczęście rzeczywistość nie jest taka okropna, jak w tym filmie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
katarzynakp1

Chyba nie wierzysz w to, że ludzie, których fascynuje taki lukrowany świat plastiku i pozerstwa mają coś do zaoferowania społeczeństwu, w którym żyją?
Według mnie człowiek wzorujący się na tym filmie staje się w przekazie taki sam, jak owy holllywoodzki twór - pusty. tam nie ma przekazu, morału... jest za to wielkie i z konieczności nieskończone nic.

a ja twoich The Jackal
Ci ludzie, którzy lubią HSM mają mieć więcej do zaoferowania społeczeństwu niż Ci którzy go krytykują. ja nie wzoruje się na tym ani na żadnym innym filmie, bo po co?

użytkownik usunięty
katarzynakp1

chodziło mi o wzorce osobowościowe emitowane do społeczeństwa i młodych umysłów,swoją drogą dość podatnych na takie rzeczy

katarzynko nie nazywajmy szamba perfumerią ;]

ocenił(a) film na 10
CallMeShaddy

ja do tego filmu nic nie mam . da się oglądać ..
Tej dziewczynie się podoba i tyle ..
po co te kłótnie ..
ja szanuje zdanie innych i oczekuję że ktoś uszanuje moje no więc.
innym się film podoba inni mówią że jest beznadziejny , a ja mówię że da się oglądać i wszystko gra .. ;D

ocenił(a) film na 5
Kate_68

zgadzam się? to, że ktoś lubi jakiś film (mniej czy bardziej inteligentny), nie znaczy, że ktoś jest mniej lub bardziej inteligentny. to jest to samo jak mówienie o "głupich" blondynkach...

ocenił(a) film na 1

Oglądając ten film starałam się znaleźć jakiekolwiek plusy, niestety nieudało mi się. A oto kilka faktów dlaczego ten film zasługuje na 1.
1.Obsada, ci ludzie w ogóle nieumieją grać. powiedzmy sobie szczerze, każdy film powinien mieć dobrych aktorów, a tu? szkoda gadać. Oni niemają żadnego charakteru, są nijacy...
2.Fabuła, a raczej jej brak, to jest film "o wszystkim i o niczym".
3.Przesłanie, tu także brak.
4.Miejsce "akcji", coś w stylu "szkoła dla obłąkanych"
5"akcja", ja tu niewidzę żadnej akcji, chyba że według was akcja to skakanie po stołach i śpiewanie piosenek, które niemają sensu, a teksty są w stylu piosenek dla dzieci z przedszkola.
Ogólnie mówiąc ten film to porażka, jest to płytki film dla dzieci poniżej 13 lat.

fuyu

A ja znalazłam wiele plusów tego filmów, mi się podoba

katarzynakp1

Nie cierpię tego badziewia, ale skoro ci się podoba, nie będę ci robić wyrzutów. W sumie, to każdy ma swoje zdanie, nie?

ocenił(a) film na 1
katarzynakp1

tak? xd no to wymień je xD

a co do filmu to uważam że jest beznadziejny

1. piosenki mają denny tekst
2. aktorzy = pozerzy = dno
3. wkurza mnie ten lukrowy świat hsm

itd itd xd nie chce mi się więcej wymieniać xd

a ty kasiuu jak wymienisz przynajmniej 2 plusy to będzie dobrze xd

fuyu

Ależ ten film jest skierowany do osób właśnie w tym wieku. Osobiście obejrzałam go, przewijając połowę, bo inaczej nie byłabym w stanie przez to przebrnąć. Powiem krótko: gniot, gniot, gniot...

ocenił(a) film na 1

Super filmem można nazwać "Zmierzch", a to coś? Sorry, ale tylko dnem...

Blue_Paradise

Super film?! To po pierdółka, a nie super film. Ludzie przejrzyjcie na oczy. Zawalacie cały świat gratami związanymi z tą chałą. Normalnie strach na ulice miasta wyjść. Gdzie się nie spojrzysz to hajs skul mjiuzika. Normalnie czujesz się obcy na tym świecie. Ratunku!!!

ocenił(a) film na 1
pawel_murdock

Zgadzam się z przedmówcą ;/ Te dziewczynki w wieku 7-13 lat chodzą całe poobwieszane "firmowymi" rzeczami z logo tej szmiry aż strach ;/

użytkownik usunięty
PsychicznaSuka

przerażają mnie takie ludzie -_-

użytkownik usunięty

Tutaj, to tylko Tisdale zagrała tak w miarę dobrze, a reszta...ehh.
Dałem 3, bo widziałem gorsze filmy, a ten był dość dobry.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 5

myślę, że Ashley mogłaby się chwytać czegoś porządniejszego, aby się mogła bardziej wykazać. ale cóż to jej decyzja...

Blue_Paradise

I ja się zgodzę z lady_sparrow - ze wszystkim, co tu napisała :)

użytkownik usunięty
Blue_Paradise

sorry, że tak późno odpowiadam, ale nie zaauważyłaś, że super film to tylko tytuł mojego tematu? Wczytaj się dalej to może zrozumiesz, że mam inne odczucia niż 'super' szczególnie że moja ocena to 1/10...

a zmierzch... prawie jak HSM tylko skierowane do starszej części nastolatek

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem