buhahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!! - Najlepszy film? W życiu takiej głupoty nie słyszałam! buhahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!! xD xD
Ciekawa jestem kogo uważasz ze idealnego aktora? Jasne są wielcy aktorzy ale znasz jakiegoś który grał tak świetnie w wieku 18-20 lat? Dobra ten film nie jest świetny ani idealny ale to nie znaczy że każdy ma go uważać za wielkie nic.
Mam nadzieję, że widziałaś film gdzie Efron grał upośledzonego chłopaka i grał go moim zdaniem bardzo wiarygodnie:)
no... może w HSM nie widać tego ze jest dobrym aktorem ale tego chłopaka zagrał swietnie i po tym moge stwierdzic ze ZAC EFRON WEDŁUG MNIE JEST DOBRYM AKTOREM co nie oznacza że mam jego plakat na łóżkiem i ze uważam ze jest cudny ( To tak dla jasności ) :P
Tak widziałam aktorów nawet jeszcze młodszych od Efrona, którzy grali po prostu rewelacyjnie, np. Freddie Highmore w filmie Marzyciel czy też Dakota Fanning. I o nich nikt nie mówi, że nie umieją grać. Przykro mi, że zniszczyłam twój światopogląd jakoby nie można być dobrym aktorem za młodu.
Dobra można być ale oglądałaś ten film? Jak nie to go sobie obejrzyj a zobaczysz że naprawdę Efron gra tam świetnie a w HSM liczy się czy ktoś potrafi tańczyć i śpiewać a nie grać... Może i tamci potrafią grać świetnie ale to są wyjątki... A Dakota po prostu ma talent we krwi. Reszta się go uczy... Powoli.
Tak widziałam film, w którym Efrom zagrał dziecko chore na autyzm. I właśnie tam mi nie przeszkadzał, bo wyglądem mi świetnie pasował.
Chciałam dodać, że dzieci chore na autyzm nie są upośledzone, po prostu żyją w swoim świecie. Mam nadzieję, że zauważyłaś jak bohater, którego grał Efron zresztą jego brat też byli utalentowani.
No dokładnie o to mi chodzi. Może nie każdy ma jakieś szczególne zdolności do gry aktorskiej. No chodziło mi o autyzm ale niestety nazwa wypadła mi z głowy:) Ja po prostu uważam że są młodzi aktorzy, którzy grają całkiem nieźle jak na tak młody wiek jest ich jednak niewielu bo aktorstwa trzeba się także uczyć...:)
Beznadzieja!
Nie cierpię HSM1 i HSM2!Najgorszy film!
Pozwoliłam sobie wyrazić swoją opinię na temat HSM:D