PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395554}
5,3 53 tys. ocen
5,3 10 1 53377
3,8 8 krytyków
High School Musical 2
powrót do forum filmu High School Musical 2

Super!

użytkownik usunięty

Uwielbiam HSM 1 i HSM 2! Najlepszy film!

buhahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!! Dziękuję :P

femles_CS

buhahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!! - Najlepszy film? W życiu takiej głupoty nie słyszałam! buhahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!! xD xD

ocenił(a) film na 1
Oficerka_Rumopijka_CS

jak to jest najlepszy film to idziemy się pociąć...

ocenił(a) film na 5
Jenks

Może nie najlepszy ale fajny:) Dobry do potańczenia, zabawy, śmiechu:)

ocenił(a) film na 10
piratka4

a ja sie zgadzam z Nati

pozdrawiam :D

princetongirl_2

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Idz ogladac dobranocke? Najlepszy film. hahahahahahhahahahaha

ocenił(a) film na 1
piratka4

Do śmiechu to na pewno, oni grają jak aktorzy z Mody na sukces>

ocenił(a) film na 5
niebezpiecznygroszek

Ciekawa jestem kogo uważasz ze idealnego aktora? Jasne są wielcy aktorzy ale znasz jakiegoś który grał tak świetnie w wieku 18-20 lat? Dobra ten film nie jest świetny ani idealny ale to nie znaczy że każdy ma go uważać za wielkie nic.

Mam nadzieję, że widziałaś film gdzie Efron grał upośledzonego chłopaka i grał go moim zdaniem bardzo wiarygodnie:)

ocenił(a) film na 10
piratka4

no... może w HSM nie widać tego ze jest dobrym aktorem ale tego chłopaka zagrał swietnie i po tym moge stwierdzic ze ZAC EFRON WEDŁUG MNIE JEST DOBRYM AKTOREM co nie oznacza że mam jego plakat na łóżkiem i ze uważam ze jest cudny ( To tak dla jasności ) :P

ocenił(a) film na 1
piratka4

Tak widziałam aktorów nawet jeszcze młodszych od Efrona, którzy grali po prostu rewelacyjnie, np. Freddie Highmore w filmie Marzyciel czy też Dakota Fanning. I o nich nikt nie mówi, że nie umieją grać. Przykro mi, że zniszczyłam twój światopogląd jakoby nie można być dobrym aktorem za młodu.

ocenił(a) film na 5
niebezpiecznygroszek

Dobra można być ale oglądałaś ten film? Jak nie to go sobie obejrzyj a zobaczysz że naprawdę Efron gra tam świetnie a w HSM liczy się czy ktoś potrafi tańczyć i śpiewać a nie grać... Może i tamci potrafią grać świetnie ale to są wyjątki... A Dakota po prostu ma talent we krwi. Reszta się go uczy... Powoli.

ocenił(a) film na 1
piratka4

Tak widziałam film, w którym Efrom zagrał dziecko chore na autyzm. I właśnie tam mi nie przeszkadzał, bo wyglądem mi świetnie pasował.

ocenił(a) film na 1
niebezpiecznygroszek

Chciałam dodać, że dzieci chore na autyzm nie są upośledzone, po prostu żyją w swoim świecie. Mam nadzieję, że zauważyłaś jak bohater, którego grał Efron zresztą jego brat też byli utalentowani.

ocenił(a) film na 5
niebezpiecznygroszek

No dokładnie o to mi chodzi. Może nie każdy ma jakieś szczególne zdolności do gry aktorskiej. No chodziło mi o autyzm ale niestety nazwa wypadła mi z głowy:) Ja po prostu uważam że są młodzi aktorzy, którzy grają całkiem nieźle jak na tak młody wiek jest ich jednak niewielu bo aktorstwa trzeba się także uczyć...:)

Beznadzieja!
Nie cierpię HSM1 i HSM2!Najgorszy film!

Pozwoliłam sobie wyrazić swoją opinię na temat HSM:D

ocenił(a) film na 5
_Tanya_

No i fajnie:) Na przyszłość proponuję trzymać się z daleka od HSM:)