PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395554}
5,3 53 tys. ocen
5,3 10 1 53377
3,8 8 krytyków
High School Musical 2
powrót do forum filmu High School Musical 2

To do ludzi którzy tak krytykują ten film
Nie rozumiecie że HSM i HSM2 to ma być dobra zabawa nie zależnie od wieku. A wy czyli wszechwiedząca loża krytyków uważacie te filmy za największy kicz pod słońcem a ludzi którym one się podobają za małolatów i debili tylko dla tego że zdobyły one taką popularność i za wszelką cenę chcecie obrzydzić ludziom te filmy ot tak dla zasady
Ale powiem wam że nie dacie rady bo ludzie oglądający HSM szukają po prostu rozrywki i dobrej zabawy i to otrzymują bo HSM i inne filmy tego typu z DC ot tego są i mają być a was jeśli te filmy tak kują w oczy to nie oglądajcie ich przecież nikt was do tego nie zmusza

ocenił(a) film na 1
Kamil85

Nie możemy wyluzować kiedy widzimy że to coś ma na filmwebie ponad 8 a poza tym mamy prawo do krytyki i jeżeli jakikolwiek film nam się nie spodobał to będziemy o tym pisać na forum ,czy to się wam drodzy fanatycy HSM podoba czy nie.Jesteś na pewno kolejną fanką ślicznego i słodziutkiego Zacusia i jedną z milionów fanek tego lukrowanego badziewia jakim jest HSM więc sobie nią bądz ale my jako "loża krytyków"zawsze będziemy śmiertelnymi wrogami takich badziewi dla mas,które zabijają ambitne kino i które mają tylko na celu zrobienie jak największej kasy na naiwnych nastolatkach

ocenił(a) film na 5
martin2000

Wiesz co??? Masz prawo do własnego zdania. OK! Ale dlaczego uważasz że wszyscy którym podoba się HSM są od razu jakimiś głupimi bachorami?? I chociaż bardzo lubię ten film nie jestem wcale nie jestem słodziutką fanką Zac'a Efrona. I wolałabym żeby nikt tak o mnie nie mówił. Nie po to oglądam film przy którym się dobrze bawię żeby potem czytać że jestem głupią smarkulą i małolatą. I chciałam zaznaczyć że film ten jest emitowany ze znaczkiem dla "całej rodziny" na kanale z bajkami dla dzieci!!! Więc rozumie się że nie może być o zabijaniu, jakichś potworach, katastrofach czy czymś w tym stylu co tacy krytycy jak wy uważacie za "dobre kino"...

Kamil85

Zgadzam siE

Hsm hsm hsm hsm jest The best

ocenił(a) film na 1
Kamil85

Moim zdaniem fabuła HSM jest denna i nie ma się czym podniecać. Ale ludzie mają różne gusta i ja w ogóle nie zamierzam was nakłonić do zmiany zdania o tym filmie, bo wiem iż upodobań nie można ludzi nauczyć. No ale pomijając fabułę, grę aktorską i aktorów (prócz tego tam rodzeństwa) no i może jeszcze faktu "nieśmiała Gabriela Montes" czy jakoś tam to film jest naprawdę cudowny, no ta cała reszta te efekty specjalne, masy pościgów i zwrotów akcji. Kocham ten film.

Kamil85

zgadzam sie z krytykami ten film jest bardzo slaby[az na wymioty zbiera]
a to ze film ma srednia ponad 8 [czesc 1 i 2] to jest zalosne dlatego wole korzystac z imdb gdzie jest pokazany prawdziwy potencjal takich filmow[cz.1 5,6/10 cz.2 5/10]jesli ten film trafi do top100 to chyba usune swoje konto z filmweb.

Private

mi tam się podoba .genialny nie jest ale nie mowcie ze jest zly bo ogolny efekt jest dobry i naprawde mozna sie rozerwac a oto w tym filmiku chodzi. oczywiscie wooooogle sie nieee równa do innych filmóow disneya typu piraci z karaibóow.jest o wiele gorszy ale i tak nawet fajny. ;) pozdrowionka. :)

ocenił(a) film na 5
malgoska_7

Zgadzam się. To nie jest film na poziomie wielkich produkcji ale bez przesady... On jest po to żeby się dobrze bawić...
I nikomu nie wolno mówić że osoby którym się to podoba są głupimi smarkulami...

piratka4

no włlaśnie. ja na przykład nie lubie zaca efrona jako człowieka chociaż w sumie i tak nie moge tak mowic bo go nie znam ale chodzi o to ze mi sie wogle nie podoba a film bardzo lubie i w nim wszyscy wydawali mi sie fajni a najbardziej sharpey i ryan. ;) i teraz kazdy kto to przeczytal i pomyslal ze jestem glupia bo lubie high school musical to sam jest glupi. rozumiem tych ktorym sie nie podoba ale oni powinni tez zrozumiec tych ktorzy lubia hsm. sorki ze tak sie rozpisalam ale musialam to powiedziec. pozdrowionka ;))))))

Kamil85

Dla mnie ,, High School Musical" jest bedziewne i nie umywa się do takich klasyków jak ,, Chiacgo" i nawet ,, Grease" jest od niego o wiele lepszy.

ocenił(a) film na 3
chloe274_7

"HSM" to produkcja dla dzieci i młodzieży, więc chhodzi tutaj o rozrywkę i dobrą zabawę. Ja oglądając ten film naprawdę dobrze się bawiłam. Nie można go porównywać do takich musicali jak "Chicago", czy "Grease", bo to nie jest film zrobiony na skalę dobrego kina! Tutaj liczy się zabawa i z całą pewnością "HSM" to nam daje. To film młodzieżowy, a "Chicago" nie, więc nei można tych filmów do sibei porównywać - tak jak ty Velmo to zrobiłaś! Pozdrawiam fanów "HSM"!

ocenił(a) film na 5
Phonetique

Dokładnie. Zgadzam się w 100%:D Nie naskakujcie tak na ten film bo to jest taka trochę bajka...

ocenił(a) film na 10
piratka4

wicie co jezeli wy lubicie inteligente filmy na który nie można sie ani pośmiać ani nic to prosze Was bardzo ten film słuzy rozrywce dobrej zabawie jak go oglądam odrazu poprawia mi się humor i dlatego właśnie jest on taki wspaniały. Jeżeli my "ci głupcy którzy lubią filmy typu HSM " krytykujemy wasze "ambitne filmy" (które sa czasami 100000 razy gorsze ale cóz...o gustach sie nie dyskutuje ) wy wielce sie bulwersujecie a mamy takie samo prawo !!!
troche się chyba zaplątałam bo chciałam przekazać za duzo treści ale...

ocenił(a) film na 5
princetongirl_2

Zgadzam się w 100%. I wiem o co chodzi. Ja tam wolałabym nie być obrażana. Każdy ma swój gust...

piratka4

ja lubie ambitne filmy ale czasami trzeba zmienic repertuar. hsm jest super.

ocenił(a) film na 10
malgoska_7

zgadzam sie poważne i ambitne filmy także są fajnie ale bez przesady nie mam 100 lat i nie chciała bym sie też tak zachowywać trzeba sie troche posmiać i pobawić a nie doszukiwać sie w filmie złej gry aktorskiej itp...

princetongirl_2

Ja się przy tym jakoś nie bawię, wręcz przeciwnie...żygać mi się chciało. Aż musiałam sobie jakiś horror obejrzeć żeby odreagować...

ocenił(a) film na 5
femles_CS

No to skoro gustujesz w horrorach to nie oglądaj filmów dla dzieci i całej rodziny na przyszłość.

piratka4

zgadzam sie. skoro nie lubisz takich filmów to ich nie ogladaj. nie zebym miala do ciebie zal czy cos takiego bo kazdy ma prawo lubic cos innego. ale jesli wolisz horrory to ogladaj horrory. ja tez lubie straszne ale nie tylko. i tak jak wyzej : hsm jest super

ocenił(a) film na 6
malgoska_7

zrozumcie w koncu, ze to TYLKO FILM! chce Wam sie wypisywac te wszytkie wyzwiska i w ogole!? "rzygac sie chce, ohyda, glupi zac i vanessa" ...zal...nikt Cie nie zmuszal do ogladania filmu, a skoro 1 czesc sie nie podobala nie ogladaj 2 i problem z glowy!ja sie Wam naparwde czasem dziwie..nie podobal mi ie jakis film, no to pisze, ze nudny, ze cos, ale nie wyzywam tych co go ogladali i im sie podobal, nie uzywam jakis przeklenstw i brzydkich slow, film jest slodki i kolorowy, bo taki wlansie ma byc, w koncu Disney Channel jes od takich filmow a nie od horrorow i krwawych filmow...to chyba Wy macie problem ze sba, skoro nie mozecie o filmie zapomniec nie jest "slitasna fanka KoFfanego Zaciusia" (zal.pl)ale film mi sie podobal czy cos w tym zlego? jestem od Was gorsza? czujecie sie lepszi, bo wyzywacie innych i krytykujecie film nie mowieac o co tak naparwde Wam chdozi...? to bynamniej dziwne...
to tyle ode mnie xdd ale sie napsialam ^^

Ayashi_2

zgadzam sie w 100%. nie bede nic pisac bo ayashi juz napisala wszystko co ja probuje caly czas powiedziec. pozdro wszystkim (nie tylko tyum ktorym hsm sie podobal bo to tylko film) ;)

ocenił(a) film na 10
malgoska_7

zgadzam się ja też tego nie rozumniem moim zdaniem film spełnił swoją role i mysle ze koniec kłótki na ten temat :)