Co się czepiacie tak tego filmu ? Przecież to jest dla dzieci a nie dla +15 ;p Obejrzałam go z siedmioletnią siostrzenicą no cóż ja byłam strasznie znudzona ale ona była zachwycona. Niech osoby powyżej 15 lat nie najeżdżają na to "dzieło" bo to nie był film dla nich i nic dziwnego że im się nie podobał ;p Pozdro :)
no a widzisz, ja nie rozumiem o co ludziom chodzi i się czepiają że beznadziejny że dziecinny.. ale przecież ten film miał taki być bo to dla dzieci (bez urazy 5476) został nakręcony :) pzdr. :P
wiem ;) Ale ja oglądam wiele filmów, a ten jest dla mnie lekkim oderwaniem od sensacji... :P
A ocene ma słabą, gdyż mało ludzi w Polsce lubi Musicale, ludzie nie lubią jak ciągle śpiewają, dlatego jak widzą "musical" i to jeszcze w tytule, to powinni to sobie odpuścić
To obejrzyj Deszczową Piosenkę i porównaj ;D Jak powiesz, że HSM jest lepsze to strzele sobie kulkę w łeb ;D
PS: Popieram, film jest wyłącznie dla nastek ;D Sama szalałam za nim mając 13 lat :D ( o zgrozo) na szczęście to mija :P
Ale poszli w taką komerchę, że aż żal patrzeć. Strasznie tego nie lubię.
dzięki fitness10 z przyjemnością oglądnąłem wczoraj deszczową piosenkę i porównuje- to jest musical dla dorosłych, a high school jest dla dzieci ;) wiec tez kiepski przykład... ale oba filmy fajne ;>