Jak dla mnie to jest Arcydzieło piękny film , kocham to !! śpiew i taniec to co teraz w życiu jest najważniejsze , no i ten popis wspaniałych aktorów !!
hehehe uśmiałam się- "popis wspaniałych aktorów":D:D:D. mam pytanie:ile masz lat?
spójrz na nick Maciej97 więc gówniarz ;p
Arcydzieło? Sztuczny tandetny i dla dzieci. Wspaniałych aktorów? grac to oni zbyt dobrze nie potrafią ;p
Ja jako kinoman oglądałem wszystkie części i uważam że z każdą kolejną coraz gorzej. Moja ocena osobiście 4
Czemu prowokacja?.Ja uważam, że autor napisał prawdę. Dla mnie to film o niczym, nie wpaja żadnych wartości młodym ludziom- bo to głównie dzieci oglądają- ja zobaczyłam z ciekawości-wprawdzie nie do końca, bo nie wytrzymałam, ale chciałam zobaczyć co tak fascynuje dzieci w tym filmie, - uczę w przedszkolu i jeszcze tak dwa lata temu wszystkie dziewczynki chodziły w koszulkach z hsm, miały plecaki, długopisy z wizerunkami aktorów, więc obejrzałam to i się załamałam, na kim te biedne dzieci się wzorują? A moje refleksje po obejrzeniu-gra aktorska tragiczna- sorry, ci co grają w tym czymś to pseudo aktorzy, do aktorów to im daleko jeszcze... grają bezpłciowo, ja bym potrafiła więcej emocji pokazać... muzyka to już wolę się nie wypowiadać, bo mnie ocenzurują- powiem tylko tyle, że po wysłuchaniu kilku piosenek z filmu stwierdziłam, że disco polo wymiata przy tym co oni tu wytworzyli- choć to oczywiście kwestia gustu, nie rozumiem jednak jak można napisać, że ten film to arcydzieło.....Do czego to doszło?...Gdzie są czasy, gdzie dzieci oglądały Króla Lwa??- tak to bajka, ale wzruszała, budziła emocje w odbiorcach i edukowała, a ten hsm to we mnie np. budzi tylko niesmak i zażenowanie. Dobra pogadałam sobie a i tak wiem, że fanatycznych zwolenników hsm nie przekonam do swoich racji. Oglądajcie sobie dalej i odmóżdżajcie się dalej:P:P. Wolny kraj:P