PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Film jest cudowną podróżą w świat marzeń , przyjaźni i jak się okazuje później miłości. Arcydzieło! Rewelacja! Jeden z najlepszych filmów jakie widziałam! Bardzo wysoki poziom gry aktorskiej oraz rewelacyjna Vanessa. Ona to ma talent...

ocenił(a) film na 1
Mychaaa

Aż nawet nie chce mi się to komentować tylko przykro mi sie robi jak patrze na to....

użytkownik usunięty
Mychaaa

Arcydzieło! Rewelacja!...PROWOKACJA

użytkownik usunięty
Mychaaa

Czy wy nie dostrzegacie ironii w tej wypowiedzi?

użytkownik usunięty

To raczej nie była ironia...

http://www.filmweb.pl/user/Mychaaa/films

ocenił(a) film na 5

Pewnie laska chodzi do podstawówki wiec sie nie dziwie. Ja jak HSM sie pojawiło chodziłam chyba do 6 klasy i tez miałam taka opinie na ten temat tego filmu,wszystkich aktorów i kochałam filmy Disneya.

ocenił(a) film na 6
Lilly_

OMG, też chodzę do podstawówki, i nienawidzę tych, płytkich filmów Disneya!! O niebo lepsze są np. Władca Pierścieni i Piraci z Karaibów....

ocenił(a) film na 1
weronika_LOTR

Ją też jestem w podstawowce;) I podzielam Twoje zdanie. Mi tam tylko od małego Cheetach Girls się podobało i tyle.
A do autorki tematu: Dziewczyno, weź się ogarnij, jak chcesz naprawdę dobry film o miłości przyjaźni(ją się tam dopatrzyłam) a nadodatek ze świetną obsadą to se weź Przeminęło z Wiatrem obejrzyj czy Władcę Pierścieni czy Piratów z Karaibów czy chociaż Titanica. Tam masz boskie efekty specjalne (ale nie licząc Przeminęło), boską obsadę (Winslet, Depp, Blanchett, Leigh, de Havilland, Bloom, Hill to tylko niektóre z wielkich nazwisk kina), wartości (lojalność, miłość, przyjaźń), dodatkowo różne ciekawe wątki (wojna secesyjna, Wojna o Pierścień, katastrofa statku, różne wyprawy na morze). Podałam kilka przykladowych filmów , zajrzyj w mój profil parę skarbów filmowych jeszcze znajdziesz.

użytkownik usunięty

Same oceny mówią za siebie. Dziewczyna oceniła jedynie produkcje Disneya, a jej wypowiedzi to czysty sarkazm: "Arcydzieło", "Rewelacyjna Vanessa", "Bardzo wysoki poziom gry aktorskiej"? Nie rozumiem dlaczego tylu ludzi się na nie nabiera.

ocenił(a) film na 7

no bo dziewczyna mówi prawdę ten film to arcydzieło z rewelacyjną rolą Vanessy za którą powinna otrzymać złotą palmę na festiwalu w Cannes

ocenił(a) film na 1
aaa237

Ona tak mówi bo się narajała.

ona nie mówi tego z sarkazmem popatrz się na jej profil

użytkownik usunięty

Nie dostrzegamy ironii ;)

ocenił(a) film na 1
Mychaaa

kicz!!!!!!!!! tylko tyle.

darek93

Justin Bieber: Never Say Never 10/10
Padłam xD

ocenił(a) film na 1
Marelciaaa

Ja też!!!!!

Marelciaaa

ja też,masakra :D

Marelciaaa

hahaha, i ja :D

ocenił(a) film na 4
martusia_47

ja też xDD .

użytkownik usunięty
Mychaaa

hahahahhahhahahahahahahhahahahhaahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahaahhahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha hahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1

Dla mnie to już nawet nie jest śmieszne, szkoda mi tych odmużdżonych dzieci:(

ocenił(a) film na 1
Mychaaa

W swoim krótkim życiu niewiele filmów widziałaś więc nie ubolewam nad tym że nazywasz ten wyrób filmopodobny do arcydzieła 2 lata temu to też był mój ulubiony film a zac efron symbolem seksu .... dobrze że mam to już za sobą

Roxana97

zgadzam się z Marellcia :D wgl po co ty filmweb załorzyłaś ??komentujesz tylko filmy typu hsm i camp rock?
oglądnij sobie prawdziwe filmy np. tima burtona ;D

angel100

"oglądnij sobie prawdziwe filmy np. Tima Burtona"- masz zaje.... gust ;D uwielbiam filmy Burtona

Za parę lat dziewczyna zmądrzeje ja do 3 klasy podstawówki też lubowałam się w hsm, zresztą moja kuzynka tak samo.

panna_sekretnego_okna

Dzięki :) Ja akurat idę do 6 klasy ale mam bardzo wyrafinowany gust filmowy w przeciwieństwie do dzieci neo z mojej klasy które nie wiedzą kto to : Angelina Jolie,Audrey Hepburn,Elizabeth Taylor,Brad Pitt z muzyków: Np Kurt Cobain -.-

angel100

Ja idę do gimnazjum a moje koleżanki nadal oglądają Zmierzch więc Cię rozumiem ;-)

panna_sekretnego_okna

Zmierzch to szmira ;D Nienawidzę takich filmów

angel100

Ja też nie, najlepsze jest to, że nazywają to coś horrorem

panna_sekretnego_okna

Mało ludzi wie co to dobry horror.

ocenił(a) film na 1
Mychaaa

Ty moherowa pacynko won do Torunia. A ja myślę jak zniszczyć polską filię Disney Channel. Bo poza Fineaszem i Ferbem tylko i jedynie moherowe ścierwa dla tych z Torunia.

użytkownik usunięty
Marik1234

Wiesz wybacz, ale Toruń nie jest tylko miastem moherów, jakbys nie zauważył/a. Toruń to piękne miasto z historią, a ty tylko ścierwem który nigdy chyba Torunia nie widział.

ocenił(a) film na 1

A ty nie widziałeś własnej twarzy nie oglądając lustra. Ale ja wiem że Toruń słynie z pierników i Kopernikusa.

użytkownik usunięty
Marik1234

Buahahaha to jesteś człowiekiem na maksa wykształconym skoro wiesz tyle co każdy przedszkolak w Polsce (oj obrażam przedszkolaki, bo one wiedzą jeszcze inne podstawowe rzeczy każdego większego miasta). I nie chce mi się z takim dzieckiem neo jak ty gadać. Kończę w tym temacie.

ocenił(a) film na 1

Ja jestem prawdziwym trollem, kretynie. Jak ktoś Kapitana Bombę oglądał to wie.

użytkownik usunięty
Marik1234

możesz być i trollem i dzieckiem neo, mnie to nie obchodzi.

Mychaaa

o kurde, ale mi humor poprawiłaś xD

ocenił(a) film na 1
smerfetka

Dobrze że TV Trwam nie dostało koncesji na Multiplex bo by fala pokemonów i moherów zalałaby nasz kraj.

ocenił(a) film na 1
Mychaaa

Tak jasne 20 oskarów dla tego złota malina to za dużo

ocenił(a) film na 3
Mychaaa

Dla mnie to była nie cudowan podróż w świat koszmarów.
Film potworny, jedynie brat Sharpay daje radę.

ocenił(a) film na 3
Mychaaa

A i cudem oraz arcydziełem są Mechaniczna Pomarańcza, Gwiezdne Wojny, Władca Pierścieni, oraz Ojciec Chrzestny (którego nie widziałem, ale tego pragne, sugeruje sie jego średnia.)

Mychaaa

uważam, że trochę przesadzacie. Przyjęła się powszechna opinia, że filmy familijne produkcji Disneya, typu High School Musical, należy krytykować i "hejtować" na każdym kroku. Owszem, HSM jest płytkie, infantylne i dziecinne, ale to film dobry w swojej kategorii. Obraz jest skierowany do dziesięcioletnich dzieciaków, więc raczej nie ma co porównywać go do "Mechanicznej Pomarańczy" ;)

Mychaaa

Dobry trolling nie jest zły :)

Mychaaa

To jeden z moich ulubionych filmów! :*:*:*:*:* no i Zac i te jego cudne błękitne oczy <3

ocenił(a) film na 4
Mychaaa

Ten film nie jest koszmarny, ale nie jest też dobry. Ma swoją grupę docelową, ale nie uważam, że należy go "hejtować".