Jak można takie COŚ produkować. Przecież to jest poniżej jakichkolwiek norm wytrzymałości człowieka. Mam dziwne wrażenie że już bob budowniczy jest bardziej ambitny niż ten chłam. Ni to śmieszne [no chyba że da się śmiać z głupoty tego czegoś, ale to jest raczej tragiczne], ni interesujące. Scenariusz do kitu, nic się nie dzieje a od głosu tego chłopaka yyyyy Efron ma na nazwisko? następuje automatyczny zwrot treści żołądkowej [czyli rzyg na tv]. Przy takim badziewiu to się nawet usnąć nie da bo wyją ciągle. Wiem, że to jest dla dzieci, no ale sorry :/ Przy takich filmach następne pokolenie będzie wiedziało co to sex a zło będzie ograniczało się do tego że ktoś na kogoś źle popatrzy [a potem się ładnie uśmiechnie i wszyscy razem zaśpiewają pioseneczkę <jupi>]. Coś takiego po prostu OTĘPIA a nie uczy dobra[???].
Zmarnowałam 98 minut żeby TO obejrzeć.
A tak w ogóle to TO powinno być nie OD 12 lat tylko DO 12 lat.
Brawo dla autora tematu,popieram go w 100 %,tego filmu nie powinno być w ogóle na filmwebie,sam nie wiem kto go tu umieścił,a ci wszyscy aktorzy którzy tam grają to nadają się tylko i wyłącznie do reklamowania kart Popa i grania w tragicznych serialach np Modzie na Sukces.
Zgadzam się w 100% ...
Ale nie obrażaj Boba , bo on jakąś fabułę ma , a hsm nie .... bo to dno . (Nawet bez wodorostów , na wyjałowionej ziemi :) )
nie ma fabuły, ciekawe ciekawe ja myślałem że ma fabułę opartą na związku uczuciowym między głównymi bohaterami i drogę do spełnienia marzeń którą trzeba pokonać czyż nie zgodzisz się ze mną ? Nikt nie mówi że to ambitny film ale aż taka krytyka jest nieuzasadniona, przecież z założenia to miał być film dla dzieci może młodzieży, nie oczekujcie po nim od razu fabuły na miarę Ojca chrzestnego