Podobno ma być następna część tego musicalu, czy ktos może się orientuje kiedy??
Pewnie, że ma być druga część(juz sie nie moge doczekać) :-).
Premiera filmu "High School Musical 2" będzie latem tego roku (2007), a wszystkie przygotowania, próby no i kręcenie ma się rozpocząć jakoś albo na przełomie stycznia i lutego albo pod koniec lutego (dokładnie jeszcze nie podano kiedy).
Podaję ci adres strony (po polsku) na której możesz zagłosować, na to co ma się pojawić według ciebie w HSM2:
http://www.disney.pl/DisneyChannel/hsm2/index.html
Właśnie znalazłam informację, że premiera HSM2 planowana jest na sierpień tego roku na kanale disney channel. Nie wiem czy to jest potwierdzone, szczególnie, że dopiero mają zacząć go kręcić.
No tak, ale kiedy będzie można go obejrzeć u nas w Polsce?? Mam nadzieje, że w miarę szybko poleci w kinach bo ja np. nie mam Disney Channel więc... Ale dzięki za informację:)
Nie wiem czy ten film w ogóle był wyświetlany w kinach. To film produkowane przez stację disney channel o ile sie nie mylę, dlatego myślę, że zobaczymy go jedynie w TV. Nawet nie wiadomo kiedy będzie w polskim disney channel.
Właśnie też o tym myślałam i nie przypominam sobie żeby HSM wyświetlali w kinie. Szkoda, wielka szkoda...:(
Właśnie też o tym myślałam i nie przypominam sobie żeby HSM wyświetlali w kinie. Szkoda, wielka szkoda...:(