PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Podobno ma być następna część tego musicalu, czy ktos może się orientuje kiedy??

monika_2601

Pewnie, że ma być druga część(juz sie nie moge doczekać) :-).
Premiera filmu "High School Musical 2" będzie latem tego roku (2007), a wszystkie przygotowania, próby no i kręcenie ma się rozpocząć jakoś albo na przełomie stycznia i lutego albo pod koniec lutego (dokładnie jeszcze nie podano kiedy).

Podaję ci adres strony (po polsku) na której możesz zagłosować, na to co ma się pojawić według ciebie w HSM2:
http://www.disney.pl/DisneyChannel/hsm2/index.html

ocenił(a) film na 7
AtkAsienka

Hej! Dzięki bardzo za stronkę:) Pozdrawiam

monika_2601

Właśnie znalazłam informację, że premiera HSM2 planowana jest na sierpień tego roku na kanale disney channel. Nie wiem czy to jest potwierdzone, szczególnie, że dopiero mają zacząć go kręcić.

ocenił(a) film na 7
monika_2601

No tak, ale kiedy będzie można go obejrzeć u nas w Polsce?? Mam nadzieje, że w miarę szybko poleci w kinach bo ja np. nie mam Disney Channel więc... Ale dzięki za informację:)

monika_2601

Nie wiem czy ten film w ogóle był wyświetlany w kinach. To film produkowane przez stację disney channel o ile sie nie mylę, dlatego myślę, że zobaczymy go jedynie w TV. Nawet nie wiadomo kiedy będzie w polskim disney channel.

ocenił(a) film na 7
monika_2601

Właśnie też o tym myślałam i nie przypominam sobie żeby HSM wyświetlali w kinie. Szkoda, wielka szkoda...:(

ocenił(a) film na 7
monika_2601

Właśnie też o tym myślałam i nie przypominam sobie żeby HSM wyświetlali w kinie. Szkoda, wielka szkoda...:(

ocenił(a) film na 7
monika_2601