PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Jak Wy możecie tak krytykować ten film. Wy go nie rozumiecie! On pszekazuje nam bardzo wiele morałów. To mądry film. Na pewno przejdzie do histori kina!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ThE_FreSh_MaKeR

ThE FreSh MaKeR ; bravo yeti .

Rany The Fresh Maker...
Lecz się, proszę

użytkownik usunięty
Kropelka_3

nie, nie lecz się! prrrroszę!!!!!!!!!!

Omg...jak można lubić to świństwo (tzn o filmie ja oczywiście mówię)? Na sam widok Zacka robi mi się nie dobrze...

ThE_FreSh_MaKeR

Hm. Troszkę dziwny sposób wyrażenia swojego zdania, ale mimo wszystko zgadzam się z nim jak najbardziej:)

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

Film pretensjonalny oraz głupi.Dokładniej : gra Aktorska : 2/10 ,Fabuła : Nie stwierdzono , Muzyka : 3/10 , Klimat : Brak.

ocenił(a) film na 1
Hatsiu

Lepsze filmy lecą na polsacie o 11 rano.

ocenił(a) film na 1
Hatsiu

Kropelka odpieprz sie siostra ......
Wymyśliłem:
Czy Zack w toalecie ,czy sharpey w klozecie,a moze vanessa w clip clopie, hsm na topie ? Nie

ocenił(a) film na 6
ThE_FreSh_MaKeR

I to jest jeszcze w miarę zabawne. :)
Posty z powtórzeniami zgłosiłem zaś do usunięcia.

sweet_girl_3

Oczywiście, że przejdzie do historii kina. Jako najgłupszy film na calutkiej Ziemi jaki kiedykolwiek stworzono.

ocenił(a) film na 6
Kedda

Nie ma na to szans!
Zbyt wiele filmów powstało na rynek VHS i DVD ("Pyton 2", "Spiders", "Earth vs the Spider"), nie wspominając już o "Alien versus Predator - Requiem" z kultowym dla mnie tekstem "Przecież rząd nie okłamuje ludzi!".

Tego nie zmienisz. :)

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

co on ci niby przekazuje co?? to jest najgorze gowno Disney'a ... typowe dla 12 latek.. szit

URmyNEED

A propo tematu:
Przestańcie! Właśnie przestańcie!
Przestańcie wychwalać najgłupszy ... (nie znalazłam odpowiedniego słowa) i jeszcze Zaca i spółkę!
To się nazywa musical?!
Chyba "Jeden z największych gniotów XXI wieku"!

Pozdrawiam i liczę na to, że leczą takie przypadki...

princessa_twilight

I tu drażliwy temat - pewnie za chwile zasypie mnie gromada odpowiedzi od anty-fanów HSM. Otóż:
1. Jestem CHŁOPAKIEM.
2. Zobaczyłem z czystej ciekawości HighSchoolMusical i - wcale nie bylo tak źle! Normalna bajko - komedio - musicalowy filmik na niedzielne popołudnia.
3. Choć znam lepsze filmy to znam również o wiele, WIELE gorsze od HSM.
4. Myślę, że "PSZESTAŃCIE" czy "PSZEKAZUJE" było zwykłą prowokacją do komentowania i żartem (który mnie rozbawił ;)).
5. I tutaj wstawię się za fanami czy wielbicielami High... - wydaje mi się, że KAŻDY może wyrazić swoją opinię. I czy to jest 12-latka czy 30-latka to człowiek ma prawo do własnego zdania. Powinniście się najpierw zastanowić, zanim napiszecie komentarze w stylu: "tylko 12-latkom sie podoba", "głupie nastolatki".
6. Nie na miejscu było również komentowania Zaca Efrona. Nie jestem jego fanem - nawet go nie lubię - ale wyzywanie go od 'bab' to nie jest miłe.

Dziękuję z uwagę,
Anaconda =)

Anaconda

A co do filmu to nie był zły, choć dobór aktorów mógł być lepszy... Najlepsza aktorka w tym "gniocie" (jak uważają inni DZIWNI i NIEDOJRZALI ludzie) to Ashley Tisdale. Zagrała tu NAJLEPIEJ!!! Piosenki nawet spoko. Moja ocena to 6/10

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

powiem tak, film widziałem, oglądałem(2 minuty) i zwymiotowałem na swoja dziewczyne bo chciała to ze mną razem oglądać, szczerze nienawidze przez to tego filmu, plusy - Brak!! minusy - Cały film, ludzie w nim wytępujący i ludzie lubiący go, wieśniacy którzy lubią ten gniot nad gniotami są również gniotami i mają hemoroidy na mordzie

użytkownik usunięty
homer700

autorka tematu to typowa głupia nastolatka która nie ma jeszcze perpektywicznego podejścia do życia, może jak podrośnie to zrozumie ;]

moi drodzy... zamiast od razu najeżdżać na założyciela tematu i od razu wyzywać ją od pustych i tępych laleczek to może najpierw wejdźcie na profil tego filmwebowicza!!

Dziewczyna wprost pisze, że tego typu posty to tylko prowokacja...

"Ja naprawdę nie wierzę... Nie wierzę, że Wy dajecie się na to nabierać! Oczywiście kilka osób spostrzegło, że to zwykła prowokacja, ale pozostali nie szczędzą słów ;) Oczywiście, że to, co piszę to całkowita nieprawda! Powiedzmy, że to taki... eksperyment. Nie spodziewałam się jednak, że aż tyle osób weźmie to za prawdę ;)"

pozdrowienia i wyrazy uznania dla założycielki tematu za umiejętność wzbudzania takich "emocji" ;)

ocenił(a) film na 6
Tinkerbell_88

Faktycznie.
A ja myślałem, że ona nie jest głupi, tylko preferuje proste i radosne, pozytywne filmiki dla dzieci, a tu się okazuję, że się myliłem. Bywa...

sweet_girl_3

przejdzie do histori kina wraz z pustą założycielką tematu :)

vector1996

Nie rozumiem po co Wy się jeszcze tak emocjonujecie tym tematem. Już wcześniej pisałam, że to prowokacja bo dziewczyna na swoim profilu wprost o tym napisała.

Odpisując co raz to nowsze posty typu "co za pusta dziewczynka" ciągniecie
tą farsę w nieskończoność.

Zatem... Była to zwykła prowokacja (swoją drogą udana, bo prawie wszyscy najechali na założycielkę bez wcześniejszego sprawdzenia jej profilu), więc nie wiem jaki jest sens jeszcze to kontynuować. :)

Tinkerbell_88

No ja też od razu to zauważyłam. To wręcz OCZYWISTA prowokacja. Pomyślałam sobie, że to bez sensu i od razu każdy się zorientuje, ale sądząc po komentarzach dużo ludzi się nabrało. Swoją drogą nie rozumiem założycielki tematu. Zamiast po ludzku napisać, że film się nie podoba i nie poleca do obejrzenia, to kombinuje jakieś prowokacje. Sorry to do mnie nie trafia, po co ten sarkazm?:P (P.S. antyfani HSM łączmy się :D:D:D)