PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Jak Wy możecie tak krytykować ten film. Wy go nie rozumiecie! On pszekazuje nam bardzo wiele morałów. To mądry film. Na pewno przejdzie do histori kina!

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

to chyba jakaś prowokacja bo niemożliwe żeby ktoś był takim pustakiem

martin2000

Nie musisz mnie obrarzać! Ja potrafie wyrazic swoje zdanie kóltularnie! Wcale nie jestem pustakiem!

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

"pszestańcie" "kólutlarnie" "obrarzać" najpierw popracuj nad ortografią.. bo jest wielce żałosna i pozostawia wieeele do życzenia..;/... i to przez takie jak Wy ten film ma tak wysoką ocenę dla mnie powinien mieć średnią gdzieś koło 3.. niech już będzie choć to i tak za wysoko..;/

Domish

... i zamiast się uczyć, to oglądasz to coś (bo tego filmem nazwać nie można) i ci się tylko mózg miksuje i, popełniasz takie paskudne błędy ortograficzne!!!! (a jeżeli zrobiłam błędy to z pośpiechu. sorry;)) )

ocenił(a) film na 8
sweet_girl_3

zrobiłaś z siebie pośmiewisko moja miła ... totalna rozpacz!

sweet_girl_3

Dużo przekazuje? A ortografii to Cię nie nauczył?

sweet_girl_3

To jedynie jakiś troll... Bo to nie możliwe, żeby pisać czegoś takiego. Nie piasć do niego po prostu. Najlepszza kara dla trolla.

Asayama

Inaczej gotowa jest oczy wydrapać w obronie tej kupy plastiku, jaka jest HSM.

ocenił(a) film na 5
missmurder

Jejku,przeciez widac,ze to prowokacja,a błędy zrobione są celowo..

_Mia_

z poczatku tez mi sie tak wydawalo, bo to niemozliwe zeby byl ktos tak nieziemsko pusty, ale mooja prywatna kolezanka ma fiola na punkcie HSm i za jakakolwiek krytyke potrafi wydrapac oczy, wiec nic mnie juz nie zdziwi. A nick tej dziewczynki mowi sam za siebie- słodka idiotka.

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

z pewnoscia niezaprzeczalnie ''pszekazuje'' niezliczona ilosc morałów...
hahahahaha, musze szczerze przyznac, ze nie wytrztmalem z tym filmem 10 min....

ocenił(a) film na 3
coachgreatest13

w sumie to nie wiem jak można go ,,nie rozumieć'', ,,bardzo mądry film''?! obejrzałam cały, pod przymusem ;)

użytkownik usunięty
sweet_girl_3

ja nie wierzę, że ktoś może być aż takim idiotą, to musi być jakaś marna prowokacja ;)

sweet_girl_3

Mi się HSM bardzo podobał i trzeba przyznać że ma coś w sobie. Po zatym zrobił taką furorę że chyba nikt temu nie zaprzeczy... Wiadomo że są różne gusta i komuś może się nie podobać, alę dziwię się że niektórzy AŻ TAK go nienawidzą... Moim zdaniem jest genialny i faktycznie przekazuje młodzierzy coś ważnego, a co, to chyba wie każdy kto go oglądał.

ShadowGirl

następna sie znalazła... chyba nie wytrzymam. :/

ShadowGirl

coś ważneego to może przekazywać film przyrodniczy!!!!!

ocenił(a) film na 6
white_satin

Taa... 20 sposobów na zainteresowanie samicy tygrysa bengalskiego. ;P

Dokumenty tak, ale przyrodnicze przekazują jedynie suche fakty o monotonnej egzystencji dzikich gatunków. nic ważnego moim zdaniem. :)

sweet_girl_3

napewno przejdzie do historii kina!!! (jako najdurniejszy film disney'a!!!!)

white_satin

Rany, gdyby Disney wiedział, co oni wytwarzają pod jego nazwiskiem... Współczuje mu.

Eruaniel

On się pewno w grobie przewraca z rozpaczy...

ocenił(a) film na 10
sweet_girl_3

A ja powiem tyle ....wkurzają mnie ludzie którzy jak nie mają się czego czepić to czepiają się ortografii.W rozmowie chyba nie chodzi o błędy ortograficzne?(No chyba że rozmawiasz z polonistką) . To tyle.....A o filmie powiem że mi sie podobał....i mam w dupie jak ktos myśli inaczej.Każdy ma swoje poglądy.....

Szpila95

jezuuu zauwazyliscie ze wszystkie dzieci wielbiące HSM mają w nicku słowo "girl"? beautiful girl, shadow girl, sweet girl... ale jescze nie spotkalam takiej ktora by sie przyznala ze jest stupid girl...:P
wiec, bautiful girl: jezyk polski jest piekny, wiec nie dziw sie ze ludzie czepiaja sie bledow ortograficznych... po protu to strasznie razi w oczy.. tymbardziej jesli ktos sie madruje i obraza innych a nie potrafi dobrze pisac po polsku!

ocenił(a) film na 1
NieLubieKaszy

Ja bym dodała blond sweet girl xD
Ha!
Żeby nie było. Obejrzałam. Nie zachwycił mnie. Totalna klapa. Dla mnie powinien trafić do gatunku "dramat", bo ten film po prostu tragedia!

ocenił(a) film na 1
enya616

KamxD dodaje cie do ulubionych xD xD xD
Zgadzam sie z toba w 100%! xD

enya616

tez cie dodam... a co sie bede!:D my, antyfani HSM musimy sie wspierac!:PP

ocenił(a) film na 1
NieLubieKaszy

No a co!? xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

NieLubieKaszy

dobrze gada, polać mu :D
też bym cię do ulubionych dodała, ale nie wiem, czy tak nieznajomych wypada ;]
co do ortografii to dodam: na każdym szanującym sie forum użytkownicy dbają o poprawną pisownię. Wszak to świadczy o jakimś poziomie kultury i wykształcenia. Jeżeli ktoś ma problemy z pisaniem, to niech albo sie nie wypowiada, albo korzysta ze słownika (tłumaczenie się dysgrafią nie jest usprawiedliwieniem i nie zwalnia z poprawnego pisania; w każdym polskim domu jest słownik ortograficzny, do ktorego można śmiało zajrzeć).

sweet_girl_3

to chyba jakas ironia ;]
tak jakos nieprawdziwie brzmi ten komentarz, ze az nie sposob uwierzyc, ze ktos naprawde tak mysli
albo to mloda osoba, ktora jest nieskazona swiatem i jego okrucienstwem ;]

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

Typowa fanka HSM. Wiek- pewnie masz dziecko 10-11 lat. Morały? Plastikowe laski i pedały nie znaja tego słowa (a w tym filmie graja tylko tacy). Co do gatunku, to bardziej niż DRAMAT pasuje mi tu KOMEDIODRAMAT. I po prostu żal, jakim badziewiem można dziś zdobyć publiczność oraz fanów... Acha- pozdrawiam autora (lub autorkę, zapomniałam nicku) postu nr 2.

Ada_Potter

I następny mądry się znalazł... Film ci się nie podobał, ok.
Ale powiedz mi o wszechwiedzący, na ile dobrze znasz tych aktorów, żeby określać ich mianem "pedałów"???

ocenił(a) film na 1
ShadowGirl

Shadowgirl- ja jestem rodzaj żeński. Co do aktorów, na pewno znam ich lepiej od ciebie. bo wątpię, byś codziennie wieczorem siedziała z Zacharym na gg, a z Hudgens nabijała rachunki telefoniczne...

ocenił(a) film na 1
Ada_Potter

Hehehe xD

Dobre xD

<za krotki>

<znowu za krotki>

Ada_Potter

Tak dla sprostowania, bo widzę że nie załapałaś o co mi chodzi...
Ja nie mówię że znam ich...
Dla tego też ich nie osądzam.
Ale domyślam się ( bo jeśli się nie mylę to są zwykli ludzie... ) mają uczucia, i naprawdę potępiam osoby, którzy siedzą sobie przed kompem, szukają plotek, a potem oczerniają aktorów, których na oczy nie widzieli.

Ada_Potter

O, jeszcze jedno.
Co masz na myśli mówiąc że znasz ich lepiej?
Co ty jakaś rodzina ich czy co? Z tego co się orientuje to znamy ich na takim samym poziomie. Popraw mnie jeśli się mylę...

ocenił(a) film na 1
sweet_girl_3

Tak na pewno "pszekazuje" wiele morałów, ale na pewno nie związane z ortografią

sweet_girl_3

Po pierwsze idź do szkoły i naucz się pisać. Po drugie film jest pusty. Po trzecie nie ma szans zeby przejsc do historii kina chyba ze jako najwiekszy gniot wsrod musicali:)

użytkownik usunięty
sweet_girl_3

Nie słyszycie!!!??? "pszestańcie" go krytykować, bo "pszekazuje nam bardzo wiele morałów" i jest taki "mądry" że aż głupi!

o dżizus... :/ przerażacie mnie, wiecie?

Film mi się bardzo podobał, aktorzy bardzo fajnie grali, fajna, fabuła,piosenki.Bardzo fajnie mi się go oglądało, ten film jest super. Ale każdy może mieć swoje zdanie i jeśli ktoś nie zgadza się z czyjąś opinią to niech go od razu nie krytykuje. Każdy z nas ma inny gust i lubi filmy innego typu. Gdyby wszystkim podobały się te same filmy to wtedy, na świecie było by nudno bo wszyscy puszczali by filmy o tych samych tematach
Mi się film bardzo podoba

użytkownik usunięty
katarzynakp1

Jakby wszyscy mieli taki "gust" to by oznaczało, że armagedon mamy już za sobą

Na szczęście nie mamy go za sobą. HSM ma bardzo fajną fabułę

użytkownik usunięty
katarzynakp1

tak, na szczęście nie wszyscy sądzą, że to jest film, czy że jest dobry

Na szczęści tak bo wtedy opinie wszystkich były by takie same

katarzynakp1

Bleh. <rzygi>
No comment. Wolę sobie nie szarpać klawiatury ;P
Chyba trzeba upaść na ryj, żeby uznać ten film za Ambitny, przekazujący cokolwiek. A piosenki są do bani.
Rozumiem, że może sie niektorym podobać ( siedmiolatkom ;P)... chociaż nie. Nie rozumiem.

NieLubieKaszy

Mój kuzyn 10-letni ostatnio stwierdził, że nie wie jak dziewuchy mogą się tym różowym gównem zachwycać bo od samego słuchania się niedobrze robi. I dodał od siebie, że jak dostał ksiażkę o HSM to na drugi dzień w śmieciach wylądowała <lol2>

Moja krew :D

użytkownik usunięty
sweet_girl_3

o co chodzi z tym że każdy pustak i pokemon jest przy okazcji analfabetą?

użytkownik usunięty

okazji*.. i z tym że przejdzie do historii kina też dobre.

ocenił(a) film na 3
sweet_girl_3

Omg, ten film jest dla nastolatek, które nie mają nic lepszego do roboty jak wpatrywanie się w tego Zaca. Nie podoba mi się. 3/10

PS Piosenki nawet fajne, ale ta cukiereczkowa historyjka mnie wnerwia. ;(

użytkownik usunięty
kolorowazuz

autorka tematu to typowa głupia nastolatka która nie ma jeszcze perpektywicznego podejścia do życia, może jak podrośnie to zrozumie ;]

ocenił(a) film na 1
kolorowazuz

nie do konca zgadzam sie z wczesniejszym komentarzem. film jest beznadziejny racja ale dlaczego dla nastolatek? sama jestem nastolatka i lubie powazne filmy np gladiator

sweet_girl_3

Czy mogłabyś mi powiedziec co w ty filmie jest mądrego?
może zack wchodzący do basenu?
może cukierkowa historyjka?
może sharpey, która uważa sie za mądralę?
Czekam, dziekuję i pozdrawiam