PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Witam

użytkownik usunięty

Wręcz wyuzdanie przesłodzona komedyjka romantyczna dla dzieciarni wychowanej na Hanna Monttana.Aż żal dupę ściska patrząc co Disney dzisiaj sobą reprezentuje,a,że ten syf miał 3 części to świadczy tylko o poziomie intelektualnym Amerykanów.Nigdy Disneya nie lubiłem,ale szanowałem go za te dobre stare bajki w stylu Król Lew,a teraz szkoda mówić.Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

dobrze, że Disney nie widzi jakie gnioty podpisują jego nazwiskiem (Hannah Montana, Mam rakietę itd) jak można tak bezcześcić tę wytwórnię. ja wychowywałam się na Królu Lwie, Pocahontas i Zakochanym Kundlu, a dzisiejsze pokolenie?? Hannah Montana, Słoneczna Sonny, High School Musical i ten ich żałosny humor. nic pouczającego i mądrego w tym nie ma. i to ma kształtować wzorce moralne tych dzieci ? to ma je uczyć wrażliwości i współczucia ? dno totalne i tyle .

ocenił(a) film na 1

Ja pracuję w przedszkolu i jakbyś zapytała jakąś dziewczynkę, kim chciałaby być w przyszłości to Ci powie, że London Tipton- bo jest głupia, bogata i nic nie robi, albo ,że Hanną Montaną, bo ma ładne włosy i jest bogata- aż mi się przykro robi, bo co wyrośnie z tych dzieci, skoro już teraz takie szmiry kształtują ich światopogląd:(. Te filmy, seriale nie wnoszą w ich życie żadnych wartości, za to robią im wodę z mózgu:/

użytkownik usunięty
K_i_N_g_A_88

Normalność jest na wymarciu.Więc to znaczy,że ludzie biedni nie mający limuzyn,jahtów i domków na plaży to nieudacznicy życiowi o charakterze przygłupa.Ech więc to dzisiaj proponuje Disney szkoda.Ja mam jeden telefon komórkowy ciuchy z przed 2 lat i jakoś żyje.

ocenił(a) film na 1

Zgadzam się z założycielem tego tematu w 100% nie widziałem gorszego gówna, przepraszam, ale nie da się tego inaczej nazwać, nie ma się co dziwić USA =kraj gdzie rodzice robią ze swoich dzieci maszynki do zarabiania szmalu i potem powstają takie niby "gwiazdy"(Hannah Montana),a co gorsza powstają takie debilne filmy jak ten,jedyne wyjście to nie oglądanie takich szmir,bo niestety szanse że przestaną produkować tego typu shit są marne.
Pozdro:)

użytkownik usunięty

nienawidze tych beznadziejnych seriali, kazde dziecko woła że chce być jak taka pusta lala albo jej pusty facecik, kiedyś disney robił arcydzieła, a teraz powstał ten chaneli naie można na to patrzeć