PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Ogólnie film dobry... czasem nawet śmieszny heheh ... szkoda tylko że nie jest wiadomo czy są razem czy nie ... niby tak ale do końca tego nie wiemy... a ogólnie to film mi sie podobał... :D:D:D

paulaszka

Jedyne czego nie mogę przeboleć to to że jak Troy chciał poałować Gabriellę to Chad im przeszkodził :P :/

Christinka

W zupełności się z Tobą zgadzam co do pocałunku, ale z drugiej strony to może nawet pasowało do tego filmu, bo i tak wiemy, że coś między nimi iskrzy.

A tak na marginesie to Zac (Troy) i Vanessa (Gabriella) pocałowali się w tej scenie o którą tobie chodzi (przed piosenką We're all in this together) tylko nie ma tego w filmie.
Pamiętasz jak Chad im przeszkodził w HSM?
Czytałam, że przy którejś z powtórek nakręcenia tej sceny Corbin spóźnił się czy też zapomniał, że teraz ma wejść z tą "swoją piłką do kosza" i Zac i Vanessa się pocałowali (niestety za jakąś chwilę Kevin Ortega zawołał to zwyczajowe CUT!!! i się rozłączyli). W końcu zostało to wycięte, bo zdecydowano, że lepsze będzie zakończenie bez pocałunku.

Pozdrawiam :-)

AtkAsienka

Dzięki za poparcie :D
Naprawdę tak było? :D Nieźle... "Spóźnił się" ;P Jaaasne... Zac go raczej poprosił o to :D Powiem że brak pocałunku w penym sensie zachęca do oglądnięcia drugiej części ;)

Christinka

heheheheh ....ale to znaczy że jest lub tez będzie druga część ?? byłoby fajnie...

paulaszka

TAK będzie sequel HSM :-) JUPI. Late ma byc premiera.

ocenił(a) film na 10
paulaszka

dobry?!?! jak dla mnie świetny!! bomba!! najlepszy film jaki widziałam =)

ocenił(a) film na 10
paulaszka

no fakt brak pocałunku w tym filmie... ale może dzięki temu druga część będzie jeszcze bardziej... ciekawa?!?! pozdr