żem zerknął raz na ten serialik i nie mogłem się z powrotem oderwać
gościu ze świętą fryzurą jest normalnie super !
ja myśle sobie że on powinien jak najszybciej jakąś nagrodę dostać o ile już nie dostał
pewnie ma kilka oscarów na półeczce
Pozdrawiam !
czemu ?
nie lubisz go ? ja tam myślałem że z niego niezły przystojniak a Ci się nie podoba
Pozdraiwam !
Ee Raz, nienawidzę HSM i innych 'słitaśnych' i ogłupiających filmików Disneya.Dwa, mnie jakoś Efron nigdy się nie podobał.Taki 'słodki' chłopczyk.Fuj.Zdecydowanie nie w moim typie. A wiesz, jeżeli ty uważasz go za przystojniaka... to twoja sprawa ;)
a ja tak, bo Disney robił świetne bajki. filmy też.
dużo ludzi je uwielbia i to nie znaczy, że są dziećmi. ty jesteś po prostu żałosna.
Niee. HSM i inne tego typu produkcje nie sa w moim typie . Disney ogólnie był fajny , ale teraz powstaja same szmiry własnie takie jak HSM albo Camp Rock . Bez urazy dla fanów oczywiscie ale mnie takie filmy zupełnie nie bawia.
To nie jest Piękna i Bestia ani Mała Syrenka to gniot i inaczej nie można tego nazwac. Tęsknię za tamtym Disneyem...................
Jakby on zobaczył HSM, camp roch czy Hannah Montanę a pod tymi tytułami swoje nazwisko to umarłby na zawał nie na raka.
najlepiej nie wypowiadaj się za kogoś, który nie żyje
a może by sie cieszył że miliony dzieciaków to oglądały i wspaniale się przy tym bawią
a poza tym to nie film dla starych więc nie powinniście się wogóle tu wypowiadać
i wiem że jak ja mam inne zdanie to zaraz bd dziecko itp. ale nie obchodzi mnie wasze zdanie
a produkcje disney-a terazniejsze są takie jakie właśnie dziecią się podobają, i dziwne jest że oglądacie filmy dla dzieci Camp Rock, HSm itp bo widze ze jestescie obeznani w tych produkcjach haha
Ej , ja mam 15 lat ,więc dlaczego miałabym się nie wypowiadać ? Z tego co wiem to film ten właśnie powstał dla dzieci w granicach mojego wieku . Mnie niestety nie przypadł do gustu,ale są osoby , które sa tym filmem zachwycone i to wcale nie oznacza ,że są dziećmi . Ja jednak wolałam starego Disneya.
Film ogłupia. Zrobił z takiej jednej różową paniusie z bluzeczką z Sharpay i ''Jeżeli mnie dotkniesz to powiem mamie'', a babka ma 11 lat, jest z mojego wieku.
Mi film nie przypadł do gustu, tandeta straszna. Sztuczne i przesłodzone, jaki normalny nastolatek rzucił by koszykówkę dla śpiewu?
Film oceniany na 1/10