PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

prosba

ocenił(a) film na 10

Znalazłam w internecie tekst oczywiscie po angielsku na temat drugiej czesci. Czy mogł by to ktoś przetłumaczyć?

"The plot involves Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad, and Taylor who organize a talent show at the local golf and country club to which Sharpay, Ryan, and their family belong and where Troy has a summer job as a lifeguard. And Gabriella and Troy are boyfriend and girlfriend!!! They will compete against another country club! Ryan begins to fall for a new girl from the other country club named Aurora Foster. But since the other country club is against The Evans's country club, Sharpay keeps Ryan away from Aurora and Theodore, Aurora's brother, keeps her away from Ryan. In the end, Troy and Gabriella will kiss, Taylor and Chad will kiss, and Ryan and Aurora will kiss!!! This sequel is said to be the best sequel of High School Musical EVER!!!!!"

Z góry dziekuje i pozdrawiam
p.s. http://www.disney.pl/DisneyChannel/ <= możecie zagłosować na szczegóły dotyczące filmu:D

ocenił(a) film na 10
slonko_ania88

według mnie to mniejwięcej tak(w skrócie) Ryan, Sharpey i ich rodzina od dawna nalezą do pewnego klubu golfowego w którym Troy dostaje letnią prace. Ryan poznaje nową dziewczyne o imieniu Aurora. Chad całuje sie z Tlor. Dokładnie nie wiem to tak w skrócie

slonko_ania88

Bedzie to tak:

"Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad i Taylor organizują pokaz talentów w lokalnym klubie cauntry i golfowym (w jednym :-)), do którego należą Sharpay, Rayan i ich rodziny i gdzie Troy znajduje letnią pracę jako ratownik. Gabriella i Troy są parą!!! Będą oni rywalizować w innym country klubie! Ryan zaczyna zakochiwać się w nowej dziewczynie Aurorze Foster z innego country klubu. Ale od kiedy ten klub jest konkurencyjny dla The Evan's klub, Sharpay trzyma Ryana z daleka od Aurory i Teodora (brata Aurory). W końcu Troy i Gabriella, Taylor i Chad oraz Ryan i Aurora pocałują się.
Mówi się, że sequel bedzie najlepzym sequelem HSM jaki kiedykolwiek był!!!!!"

Starałam się uchwycić sens, choć jest to w pewnych momentach dziwnie napisane.
Gdzieś czytałam dużo obszerniejszy opis tego co się wydarzy:
Pisało, że Gabriella i Taylorsą kelnerkami w tym samym klubie co Troy.
Sharpay bedzie się chciała odegrać na zakochanej parze starając się ją rozdzielić :-(, ale wszystko zakończy się dobrze.
Było dużo więcej inf, ale tyle mi się narazie przypomniało.

Mam nadzieję, że pomogłam :-)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
AtkAsienka

Czytała tez ten inny opis tutaj na forum:) ale wydawalo mi sie ze tu tej jest tez troche innych informacji i chyba sie nie myliłam:) Dziekuje bardzo za pomoc:*