PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536959}
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51515
6,0 12 krytyków
Histeria - Romantyczna historia wibratora
powrót do forum filmu Histeria - Romantyczna historia wibratora

7/10

ocenił(a) film na 7

Powiem szczerze, że byłem zdziwiony. Spodziewałem się tandetnej komedii romantycznej a tutaj mamy naprawdę fajną komedie, można się często i dobrze pośmiać. Więc film spełnia swoją role. Produkcja warta pooglądania, swoją drogą ciekawe metody leczenia mieli wtedy hehe. Koleś leczył palcówką ;-)

Sprite_87

Mam podobne odczucia co Ty - choć nie lubię komedii romantycznych to ten film oglądało się na serio bardzo dobrze! Fajnie opowiedziana bajka o genezie wibratora, sprawnie zagrana, no i jak powiedziałeś - naprawdę zabawna. Polecam, daję 8/10 może troszeczkę na wyrost, ale temat interesujący, rozbudzający - zwłaszcza chyba męską - ciekawość.

najprawdziwszypolak

Ja podzielam opinie przedmówców. Ciekawy, prosty humor bez zbędnej natarczywości i wulgaryzmów. Podoba mi się, że przedstawia się zachowania kobiet. Myślę, że rozbudzi to ciekawość wielu mężczyzn i będą chętni zastosować niektóre techniki, że tak się wyrażę... w praktyce (ale nie przy użyciu np wiertarki). Ot - ćwiczenia manualne :) Co do przypadłości, przypuszczam że histeria to nic innego jak "ból istnienia" (depresje).

ocenił(a) film na 7
Sprite_87

Również byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Dobra komedia :)