PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536959}
6,6 52 tys. ocen
6,6 10 1 51515
6,0 12 krytyków
Histeria - Romantyczna historia wibratora
powrót do forum filmu Histeria - Romantyczna historia wibratora

Jak dla mnie, to spodziewałem się czegoś lepszego. Na temat wibratora nie będę się wypowiadał z racji tego,że innej płci jestem heheh ,ale film jest średni. Pomysł dobry ,ale film niedociągnięty. Za długie rozpoczęcie a jak już gościu wynalazł co trzeba, to właściwie film się kończy. Lipa ,ale to tylko moje zdanie. Mozak dla mnie to spodziewałem się czegoś lepszego. Na temat wibratora nie będę się wypowiadał z racji ,że innej płci jestem heheh ,ale film jest średni. Pomysł dobry ,ale film niedociągnięty. Za długie rozpoczęcie a jak już gościu wynalazł co trzeba to właściwie film się kończy. Lipa ,ale to tylko moje zdanie. Może niech jakaś kobieta się wypowie;)

ocenił(a) film na 8
frugosz

A czego oczekiwałeś? Cycatych panienek itp.?

ocenił(a) film na 6
frugosz

zgadzam się, trochę za słodki koniec i uważam, że wątek wynalazcy lorda miał potencjał i nie został wykorzystany...a głowna postać kobieca schematyczna...
Generalnie fajny, ale bez rewelacji..

ocenił(a) film na 9
frugosz

Proszę bardzo - kobieta się wypowiada. Wg mnie film bardzo fajny, zabawny w inteligentny sposób, momentami skłaniający do głębszej refleksji. Za aktorką grającą główną rolę kobiecą nie przepadam, ale za to Hugh Dancy był świetny.

ocenił(a) film na 6
frugosz

Ja też czuję niedosyt :) Czegoś lepszego się spodziewałam. Historii nie wykorzystano w należyty sposób, czegoś wciąż tu brakuje.

ocenił(a) film na 6
frugosz

Również myślałem że będzie coś lepszego .Trochę taki nudny ten film.