Co o tym myślicie? Prace ida pełną parą ale czy się wyrobią?
http://www.theonering.net/torwp/2014/06/16/90082-manu-bennett-to-do-pickups-in-j uly/
Ode mnie chcesz linki, w innym temacie od kogoś też chciałeś linki, ale sam linków dawać nie chcesz. Trochę aroganckie podejście/
No widzisz. Ja nikogo nie obrazam. Może kiedyś tak. Ale to było ostatni raz z pół roku temu. Także masz stare info
Masz rację nikogo teraz nie obrażasz, ale to pół roku skrócił bym do trzech miesięcy, kiedy to jeszcze straightlines był wśród żywych. Wtedy to się działo. Głównie na forum Pustkowia Smauga i nie powinieneś temu przeczyć. Pisać, że skoro on może Ciebie wyzywać to Ty mogłeś go nie powinieneś. To że ktoś taki jest nie powinno sprawiać, że my sami też tacy jesteśmy.
Nie. W lutym dostałem upomnienie i strak też. Ci co byli w jego bandzie także. Moderator GodFella powiedział, że kazdy kto będzie ingerował w te cała "wojenke" może być zbanowany. Generalnie dotyczyło to z 80 % forum. Ciebie także. Ja już w dużej mierze odpuściłem gadkę ze straightlinesem. Owszem, czasem jeszcze odpisywałem na jego posty, ale coraz rzadziej. Zrezygnowałem też z wyzwisk. On jednak nie. Dlatego poczatkiem maja zablokowali mu wypowiedzi na 30 dni. Potem obrażał i prowokował dalej ze swojego multikonta dziadborowy123. W końcu zbnowano mu oba konta. Potem jeszcze założył kilka multikont i nadal mu je banowali.
No fajni tyle tylko, że ja w lutowej wojence się nie wypowiadałem. Mam tylko 3 strony tematów, w których się udzielam, więc możesz sprawdzić. :)
Więc mnie to nie dotyczyło i zaliczam się do tych 20%. Zresztą to co się działo na forum PS w styczniu i lutym oraz na forum NP w grudniu 2012 woła o pomstę do nieba. Nie lubię brać udziału w takich zabawach.
A jak sądzisz czemu Felluś zablokował ostatnio tematy na PS i TIZP? Brzez te wieczne karczemna awantury z toba w roli głównej.
?? W tym temacie jedynie Kamilxxx09 obraził vel kłócił sie z kilkoma uzytkownikami juz a ty piszesz, że od 3 miesięcy nikogo nie obraża. Czy wy uważacie że tylko przekleństwa są obraźliwe? Ten użytkownik obraża innych swoją głupotą i bardzo ciasnym światopoglądem. Widzę, że jestes bardzo rozgarniętym facetem. daruj sobie rozmowy z Kamilemxxx09, on umie tylko innych obrażać (ten temat który on sam założył jest tego idealnym dowodem) jest jedynie egoistą który cał,ą winę zrzuca oczywiście na innych. Nie ma sensu rozmowa z takiego typu osobą. Ciągłe kłótnie na tym forum są codziennie a głównym bohaterem jak zawsze Kamilxxx09, Ci którzy go bronia powinni sie stydzić.
Skoncz klamac... jak ktos chce zestaw linkow z klotniami kamilka to zapraszam do mnie. Mam tego kilka ladnych stron...
Oni i tak nic z tym nie zrobia... pisalem do nich kilka razy mowiac, ze mam kilka stron dowodow na jego dzialalnosc jako prowokatora i trolla. Wysylalem linki za kazdym razem. Nie bylo pozytwnego odzewu. Co wiecej mam wrazenie ze oni maja niezly ubaw z tego ze mamy taki syf i ciesza sie ze na wilu forach jest taki odpowiednik "kamila". Dla nich te klotmie sa zabawne mam wrazenie.
Bo nie podajesz im odpowiednich uzasadnieni... I źle to argumentujesz wydaje mi się. Nie chodzi o to co my czujemy tylko to jak to wygląda z zewnątrz. I jak to wpływa na opinie portalu.
To zle Ci sie wydaje. Zamknalem kilka tematow wiec moja argumentacja jest dobra. Ale tu nie chodzi o zamykanie tamatow lecz zablokowanie jego konta raz na zawsze. Opinia o portalu jest taka ze moderatorzy, uzytkownicy i caly ten bajzel nadaje sie do kosza. Taka prawda. Porzadku nie ma od kiedy jeden osobnik wykloca sie ze wszystkimi.
No własnie się chyba nie rozumiemy. Blokowanie tematów guzik daje to racja. Ale z moderacją i adminami trzeba gadac spokojnie i dać im do zrozumienia, że działania jednego takiego osobnika wpływają niekorzystnie na całą atmosferę przez co portal traci użytkowników. Zwłaszcza teraz przed premierą. Zniechęca to osoby do zakładania kont tym samym powoduje spadek jakości serwisu.
Rozumiemy sie bardzo dobrze. Za kazdym razem pisze wlasnie o tym, ze forum wiele traci w wyniku jego dzialalnosci. Mam wrazenie ze dopiero karta przetargowa jest ilosc takich zgloszen w jednym temacie. Im wiecej osob zglosi dany post czy temat tym szybciej zostanie on usuniety. Od 3 dni wysylam naduzycia w dwoch tematach i zero reakcji. O jakosci tego serwisu nie mozna juz mowic... osobiscie polecam Ci fora i portale tematyczne zwiazane z uniwersum. Tam jest kultura, swobodny przeplyw informacji, wiele ciekawostek i co najwazniejsze admini dzialaja na czas.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Tam+i+z+powrotem-2014-662242/discussion/Cie kawe+czy+film+zas%C5%82u%C5%BCy+chocia%C5%BC+na+3+10,2469303
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Tam+i+z+powrotem-2014-662242/discussion/Czy +mo%C5%BCna+spodziewa%C4%87+si%C4%99+dubbingu+dla+dzieci,2469294
nie odpowiadać w żadnym wypadku na te tematy
Uważaj z ta wiedzą tajemną bo może ma dyplom ze szkoły magii i czarodziejstwa! ;)
oj tam mniej sceptycyzmu ;D - Kościół Wszystkich Światów i The Grey School of Wizardry i masz licencje czarodzieja!
To po jakiego diabła piszesz takie rzeczy? Skoro czekasz na tę cześć to po co sam siebie takimi słowami nastawiasz negatywnie? Tym bardziej, że nie masz styczności z ŻADNYM materiałem dotyczącym 3 części abyś mógł domniemywać, że "coś idzie w złym kierunku". Serio...niech wszyscy już odetchną, bo się paranoja zaczyna tu robić ;/
Nie, po prostu obiecałam sobie wcześniej nie podejmować tego tematu, ale "obiecanki cacanki" niektóre wypowiedzi naprawdę mnie zdziwiły więc pozwoliłam sobie skomentować.
Ja na pierwszą i drugą część nastawiałem się pozytywnie, a wyszło negatywnie. Nie widzę powodu bym się nie miał nastawiać negatywnie na trzecia część. Jeśli wyjdzie negatywnie, nie będę rozczarowany, a jeśli wyjdzie pozytywnie będę zaskoczony. Wole być zaskoczony niż rozczarowany, a po poprzednich dwóch częściach mimo wszystko byłem rozczarowany.
Czyli technika - nie nastawiam się - Jak będzie film "superaśny" to będę mieć niespodziankę a jak będzie beznadziejny to się nie rozczaruje ? Poniekąd opcja jakaś to jest ;) Aczkolwiek wtrąciłam się do wpisu lolmikiego bo byłam ciekawa czy jakoś konkretnie się odniesie do komentarza czy tak jak zakładałam, powtarza hasła najczęściej pojawiające się w temacie - "gdzie jest zwiastun - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" ;)
Wolę aby przesunęli premierę nawet o 6 miesięcy niż wypuścili nie dopracowany shit.
Ale ty wolisz jak najszybciej kosztem filmu.