PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425457
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

48 klatek

ocenił(a) film na 10

48 klatek również w Rzeszowie !!!

ocenił(a) film na 9
Nocnyelf95

A co? Gdzieś bloki budują? ;)

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Hehe chodziło mi o kino :)

ocenił(a) film na 9
Nocnyelf95

No wiem, wiem :-) Żartuję sobie :)
Pozdrawiam,

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Tak myślałem :)
Ja również :)

ocenił(a) film na 9
Nocnyelf95

Ja tez ide do Rzeszowa :)
3D / 2D napisy .

ocenił(a) film na 10
DziarD

Na 48 klatek ?
Ja mam zamiar pójść na 3D i 48 klatek 3D, oczywiście napisy :D

ocenił(a) film na 9
Nocnyelf95

Chyba odpuszcze sobie 48fps. A idziesz do Galerii czy na ul. Powstańców?

ocenił(a) film na 10
DziarD

Do galerii na 48 klatek 3D a na 24 klatki 3D nie wiem jeszcze gdzie, może na ul. Powstańców.

ocenił(a) film na 9
Nocnyelf95

Ja ide na Powstańców . Jak zawsze:) Zawsze czuje tu w kinie taki pewny klimat, moze dlatego że bywam kilka razy na rok właśnie w tym kinie:)

ocenił(a) film na 10
DziarD

Zauważyłem, że jest możliwość rezerwacji miejsc w Heliosie w Rzeszowie na Hobbita a wcześniej można było tylko kupić bilet. Czy to jakiś błąd czy naprawdę można rezerwować bilety na Hobbita ?

ocenił(a) film na 9
Nocnyelf95

Z tego co wiem to można. Patrzyłem też na kilka sal w różnych godzinach i jest już troche porezerwowanych:)

ocenił(a) film na 10
DziarD

Dzięki za odpowiedź. Ja też zawsze chodziłem na ul. Powstańców na każdy film ale 48 klatek jest tylko w galerii. Ale zdecydowałem, że pójdę na 24 na ul. Powstańców a na 48 do galerii :)

ocenił(a) film na 9
Nocnyelf95

No to gitara;)
Może sie na ul. Powst spotkamy , ja już nie moge sie doczekać filmu i tego by opowiedzieć o swoich odczuciach tu na forum.

ocenił(a) film na 10
DziarD

Możliwe :) Ja również nie mogę się doczekać :D

ocenił(a) film na 8
Nocnyelf95

48 fps tylko w galerii? Mógłbyś rzucić jakiegoś linka do źródła? :)

walsodar

Oooo to fajnie, że w Rzeszowie będzie można obejrzeć film 48 klatek :) Niedawno wyczytałam, że taka mozliwość pojawi sie tylko w niektórych wybraych kinach Cinema City. Ta infomacja jest pocieszajaca bo może w Bydgoszczy tez będzie ta opcja :)

ocenił(a) film na 10
Aga141993

http:/ /www .helios. pl/36,Rzeszow/Aktualnosci/Szczegoly/id/3118/Przedsprzedaz-%22Hobbit%3A-Niezwykla -podroz%22-

ocenił(a) film na 10
Nocnyelf95

www. helios. pl/36,Rzeszow/Aktualnosci/Szczegoly/id/3118/Przedsprzedaz-%22Hobbit%3A-Niezwykla -podroz%22- wklejam jeszcze raz bo tamten link nie działa i nie da się edytować postów nie wiem dlaczego ;/

ocenił(a) film na 10
Nocnyelf95

Na tej stronie można rezerwować miejsca na pokaz w 48 fps.

Nocnyelf95

Kurcze strasznie zazdroszcze. Niestety Bydgoszcz nie załapała się do pokazów w 48 fps. Chciałam obejrzęć żeby z ciekawości zobaczyć jak wygląda film zrobiony ta techniką :)

użytkownik usunięty
Aga141993

Nie spodziewałem się że Rzeszów będzie miał 48 fps a tu już od tygodnia mam bilet na tą wersję. :D

ocenił(a) film na 6

Skąd te info że 48 only galeria przecież na spisie kin jest ogólnie Helios Rzeszów także bd. w obu miejscach.Pytanie takie co się tyczy rezerwacji to jak dziś zaklepie to odebrać mogę kiedykolwiek?

użytkownik usunięty
Ulairii

Z tego co mi wiadomo można tylko kupić bilet. Nie ma rezerwacji. A druga sprawa, 48 fps jest tylko w galerii Rzeszów bo tylko tam mają sprzęt do tego potrzebny.

ocenił(a) film na 6

Jest sprzedaż własnie,ale jutro pojade i kupie.Jeśli to jest tak jak mówisz, to bd.dobrze bo nienawidzę HD :> A na 3d pójdę do Galerii bo słyszałem,że przy 48 wygląda to dobrze.

ocenił(a) film na 10
Ulairii

Jak to rezerwować nie można ? Ja zarezerwowałem na 29 3D 48 fps. Wcześniej nie dało się ale teraz jak daję rezerwuj to włącza się podgląd sali i wybiera się miejsca.

ocenił(a) film na 10
Nocnyelf95

Na pocztę doszedł mi e-mail z potwierdzeniem rezerwacji więc nie trzeba kupować biletów :)