PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 426 tys. ocen
7,6 10 1 425582
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

BRAK SCEN...

ocenił(a) film na 8

Czy ktos zauwazyl , ze nie bylo scen z trailera?? np. nie bylo jak bilbo ogladal miecz ''narsil'' i nie bylo sceny jak gandalf byl w don guldur..... w trailerze sa te sceny

rotanimod

Możesz pokazać ten trailer z bilbem i mieczem?
Co do gandalfa to prawda. Trailer z gandalfem był montowany rok temu i wówczas nikt nie myślał o 3 filmie. To jest moment gdy gandalf opuszcza brygade przy wejściu do mrocznej puszczy. Jackson postanowił pokazać nam co robił wtedy gandalf.

ocenił(a) film na 7
Xaia

http://www.youtube.com/watch?v=G0k3kHtyoqc

Xaia

Scena oglądania miecza była. Tej drugiej z Gandalfem faktycznie nie pamiętam.

ocenił(a) film na 10
latelamb

Nie było :) Nie o tą scenę zapewne Ci chodzi :)

W8inG4DeaD

Aaa, myślałam, że chodzi o Żądło.
Nie, faktycznie Narsila nie było.

latelamb

Nie było ten sceny, to pewnie będzie w wersji rozszerzonej części pierwszej bo Bilbo o Rivendell drugi raz zahaczył wracając do swojej norki więc wątpie by pokazywali nam scenę z 2 części filmu bo ten trailer jest starszy niż informacja o 3 filmie.

Xaia

No tak.

rotanimod

Są 2 opcje. Pierwszą jest wersja reżyserska może tam pojawią się te sceny? Kto wie. Drugą jest następna częśc, może w następnych się pojawią

ocenił(a) film na 8
marvolo_1998

zobaczymy z czasem ;p

ocenił(a) film na 8
rotanimod

brakuje jeszcze sceny jak gandalf walczy z 2 orkami w don guldur

ocenił(a) film na 9
rotanimod

Nie chcę się czepiać ale Dol Guldur :)

rotanimod

Jest jeszcze trzecia opcja (chyba najbardziej prawdopodobna) , sceny o których piszesz to pewnie sceny z tzw postprodukcji gdzie film był jeszcze w początkowej fazie montowania .Jak wiemy u Jacksona trailery są tworzone właśnie na tym etapie produkcji filmu i podobna sytuacja miała miejsce przy Lotr gdzie wiele scen pokazanych w trailerach ostatecznie nie znalazło się w wersji kinowej ani reżyserskiej.

ocenił(a) film na 8
Venom_fw

ZGADZA SIĘ. PAMIĘTAM TRAILER W TV DO DRUŻYNY PIERŚCIENIA. BYŁA TAM SCENA BIEGNĄCYCH ROZEŚMIANYCH ELFÓW PRZEZ LAS SKĄPANY W ŚWIETLE. BARDZO KOLOROWA SCENA. BYĆ MOŻE CHODZIŁO O WSPOMNIENIA ARWENY. TEN FRAGMENT ZMUSIŁ MNIE DO PÓJŚCIA DO KINA. A W KINIE GO NIE BYŁO :(

rotanimod

Bilbo oglądający miecz pewnie pojawi się w wersji reżyserskiej (szkoda, że nie było tej sceny w wersji kinowej), Gandalf w Dol Guldur natomiast pewnie będzie w części drugiej :)

ocenił(a) film na 9
rotanimod

Przeglądając klocki lego z hobbita zauważyłem, że jest 1 zestaw przedstawiający scenę której nie było w filmie.
Tutaj zestawy z empika: http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=lego+hobbit&qtype=basicForm
Tutaj zestaw o którym mowa: http://www.empik.com/lego-hobbit-ucieczka-przed-pajakami-79001-klocki-lego,p1062 930568,zabawki-p

ocenił(a) film na 9
jorger

Nie no.. pająki to dopiero jak Kompania wejdzie do mrocznej puszczy - to pewnie gdzieś w połowie kolejnego filmu dopiero.

ocenił(a) film na 9
rotanimod

Bilbo w Rivendell może podczas powrotu będzie, ewentualnie w Director's Cut na które mam chrapkę.
Co do Gandalfa, po Dol Guldur będzie chodził w drugiej części, gdzie rozwiną wątek - ciekawie rozszerzony - Czarnoksiężnika z Angmaru.
Trailer pokazywał z całości wycinki, nie tylko z Niezwykłej Podróży.