PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://www.tolkiendrim.com/wp-content/uploads/2012/10/Bolg-1.jpg

obleh

Tak potężnie zbudowanego orka jeszcze w życiu nie widziałem:) Super:D

kamilxxx09

Tym patyczkiem to on chyba miesza sobie herbatę.

ocenił(a) film na 9
obleh

Ciekawy choć wygląda jego "twarz" nieco dziwnie z ta kolorowa "broda". Cóż... na ekranie zawsze widać różnice w prezencji, więc myślę, że będzie wyglądał lepiej niż na tej fotce.

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Już wygląda dobrze na filmie będzie się prezentował super i ta jego gwardia każdy taki jak on wielki napakowany super uzbrojony goblin to pokazuje tylko jaką miazgą będzie Bitwa Pięciu Legionów.

khazad7_2

Wieczne niezadowolenie.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Żałosne.

jukatos

Powtarzasz się.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Nara.

obleh

Heh:)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

To wiemy skąd Uruki są takie duże jak to połączenie takiego goblina z orkiem :D

ocenił(a) film na 9
adrian229

Już nie mówiąc o Królu Goblinów, którego wizualizację chyba już widziałeś na fotkach z kartach do gry.. wygląda odpychająco... jak larwa z pęcherzami, do tego zarośnięty tłuszczem... ciekawa koncepcja :-)))

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Bardzo ciekawa i dziwna zarazem.

ocenił(a) film na 9
obleh

Najbardziej kolorowy ork EVER !!! :D Wygląda bardzo okazale...no i ta jego maczuga. Będzie się z kim bić xD

ocenił(a) film na 8
obleh

Lurtza nie pobije ale nie powiem....

obleh

Uroczy :)

użytkownik usunięty
obleh

Ironia, że kilku krasnoludom brak brody, za to ork ją ma. :/

ocenił(a) film na 10

Ironia losu czy co a jeżeli o zarost chodzi to każdy krasnolud go posiada a broda atrybutem tylko do najlepszych;)

użytkownik usunięty
adrian229

Thorin powinien być najlepszy... A po Kilim ma najkrótszą. ;/

Bolg wyglada przezajebiscie... ale Lurtz byl grozniejszy i lepiej sie chyba prezentowal.
A teraz odnosnie brody... ,moze sie myle ale mi ta broda wyglada raczej jako cos na ksztalt skalpa jakiego zdejmowali np Irokezi pokonanym wrogom. Ja uwazam ze ta broda jest na bank krasnoludzka a Bolgowi ma sluzyc jako ozdoba. Zwroccie uwage na jej kolor... rozowa jakby... od krwi pokonanego prawdopodobnie... takie moje zdanie.

użytkownik usunięty
MrBaggins

Całkiem możliwe. Ale ta broda wygląda jakby mu wyrastała, a nie jakby ją nosił jako pamiątka po przeciwnikach. :D

ocenił(a) film na 9
MrBaggins

Hmm...ciekawa koncepcja i całkiem mi się podoba. Wygląda ta broda na nim trochę nienaturalnie, więc też tutaj bardziej obstawiam funkcję ozdobną i być może to broda krasnoludzka....
Coś czuje, że taka może być właściwa koncepcja :-)

ocenił(a) film na 9
obleh

No nie wiem... raczej kiepski. Taki trochę za kolorowy i w ogóle dziwny. No ale to może dlatego, że samo zdjęcie jest słabe. Poza tym ostatnio widziałem różne zdjęcia z LOTRa i prezentowały się dużo gorzej niż w filmie, więc i może "Hobbit" też będzie świetny.

Banner

Zdjęcie jest słabe? Padłem.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Pozwól, że odpowiem w Twoim stylu:
Pff.

Banner

Ok

ocenił(a) film na 9
Banner

To tylko pierwsze wrażenie. Mnie też zdziwiły jaskrawe barwy, ale to jedynie wersja bez filtrów etc. Tak więc na filmie będzie się z pewnością znacznie lepiej prezentował :-)
Koncepcja odważna, nietypowa i dobrze! :-) Zobaczysz, będzie miłe zaskoczenie na ekranie :-)

obleh

Wygląda jak zombie Rumcajsa.

Yusuke_Tamagochi

Podobny do Pana Jukatosa.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Marne prowo.

jukatos

Tak jak w twoim przypadku.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Żałosne.

jukatos

Na więcej widać cię nie stać.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Żegnam.

jukatos

Wzajemnie

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

nara.

ocenił(a) film na 8
obleh

Podobny to Pana Kamila.

ocenił(a) film na 10
obleh

Zdjęcie Bolga pojawiło się już dawno temu-nic nowego.

Lurtz599

W kwadracie 2 cm na 2 cm.

ocenił(a) film na 8
obleh

ale co wy tak z tymi brodami? to już krasnoludy nie mogą ich przycinać według uznania? bo pochodzą z rodu Długobrodych to muszą mieć koniecznie długie brody bo tak im kazano bo tak w książce napisali?

ocenił(a) film na 7
obleh

Haha ci ludzie mnie rozbrajają :D Nawet z tematu, w którym jest tylko link do zdjęcia potrafią zrobić burdel swoimi kłótniami :D Co do Bolga to jest dziwny, ale ciekawy. Ciekawe jak będzie wyglądał w filmie, bo to zdjęcie nie jest najlepszej jakości.

ocenił(a) film na 8
lost24

Pan Kamil jutro wklei lepszej jakości swoje zdjęcie.

ocenił(a) film na 9
lost24

No właśnie w tym rzecz, że zawsze samo zdjęcie aktora w kostiumie nie oddaje tego, co widać później w filmie. A w filmie dana postać znacznie lepiej się prezentuje jak na fotkach. Tak więc jestem zdania, że będą wszyscy bardzo pozytywnie zaskoczeni! :-)

ocenił(a) film na 8
obleh

Na zdjęciu nie budzi takiego respektu jak Uruk-Hai, ale... gdy będzie szedł na czele swej armii przy odpowiedniej muzyce to ciary przejdą na pewno! Jest super :)

ocenił(a) film na 9
IceMan2991

http://4.bp.blogspot.com/-2pQrJkawE_I/UGuAjAVGcjI/AAAAAAAAAQ4/iQOCI5-WNy8/s1600/ hobbit-action-poster.jpg
tutaj już lepiej wygląda :)