Pamiętam jak byłem jeszcze maluchem i Władca Pierścieni wchodziło na ekrany kin, byłem podekscytowany tym filmem. Wszystkie reklamy związane z nadejściem nowej części sprawiały że ciarki mnie przechodziły to samo jest teraz i nie mogę ogarnąć ludzi ,którzy krytykują dzieła J.R.R Tolkiena i gadają że np. taki Harry Potter jest lepszy... Jestem innego zdania..! A wracając do tematu, teraz w wieku 16 lat czuję ten sam dreszcz emocji oglądając wszystkie zwiastuny i czytając przeróżne artykuły o Hobbicie. Nie wiem co będzie dzień przed premierą aż boję się pomyśleć. Coś niesamowitego ^.^ jeszcze niestety 24dni :-(
Tak pamietam, jakby to było wczoraj, a pomyśleć, że już mineło 11lat. NIe wiem czy pamiętacie, jak nutella produkowała szklanki z wizerunkami z LotR, to niestety zabrakło mi chyba ze 2 szklanek do pełnej kolekcji :(. Ale wtedy to poprostu pochniałem nutelle tylko po to by mieć szklaneczke :D
Oczywiście, że pamiętam szklanki od Nutelli :). Pamiętam również jak zbierałem zakrętki od Hop Coli, by dostać pierścien :D.
Na mnie Druzyna Pierscienia wywarla tak WOOOOOW i tak wielka MOC i emocje jak pierwszy Matrix oraz Star Wars Phantom Menace bo tylko te wlasnie filmy pokazaly naprawde cos nowego i wgniotly w fotel jesli chodzi o Efekty specjalne i swiat przedstawiony.