PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425105
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Figurki Królów z Argonath

użytkownik usunięty

Witam wszystkich fanów Tolkiena oraz filmow Jacksona :) pisze do Was poniewaz mam ogromna prosbe :) poszukuję figurek królów z Argonath, które były dołaczone do zestawu kolekcjonerskiego "Drużyny Pierścienia" na dvd. Jeśli ktoś z Was ma je i byłby gotów je odsprzedać to proszę o informację na adres mailowy:

p.w.1986@wp.pl

lub gg
21504243

Z góry dzięki :)

ocenił(a) film na 10

Wow Ale bajer ja też takie chce .Co jak co Ale Argonath budzi u mnie największy podziw z wszystkich miejsc pierwszej części trylogii i mówię to jak najbardziej szczerze.

adrian229

Aż szkoda, że nie istnieją naprawdę, bo super budowle.
Chciałbym też zwiedzić Orthanck Sarumana albo kopalnie Morii.

ocenił(a) film na 10
obleh

oj,ja też:)

użytkownik usunięty
adrian229

Podaj maila albo gg to Ci wysle moja kolekcje :) a poza tym to dla mnie Argonath i Moria sa idealne... pamietam ze mi kopara opadla jak zobaczylem w kinie te filary w Morii i jak bohaterowie plyneli Anduina doplywajac do Argonath... :D

użytkownik usunięty

Ponownie prosze o kontakt jesli ktos z Was ma w/w figurki królów z Argonath :)

ocenił(a) film na 9

Chcesz kupić niezwykle cenną rzecz. Nikt się raczej chętnie nie rozstanie z czymś takim. Już parę lat temu kosztowały mnie ładny kawał forsy. Nie chcę myśleć ile mogą być warte dzisiaj.

użytkownik usunięty
Radziol88

Troche sie tym zajmuje wiec wiem ze sa cenne ;) ale mysle ze ktos sie skusi :) moglbym kupic na ebayu ale koszta przesylki sa troche bez sensu... 100zl za sama przesylke to paranoja