PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Gollum

ocenił(a) film na 8

Wszyscy narzekają,że wygląda inaczej, lepiej bądź gorzej ale czemu wszyscy się nie zastanowią dlaczego?
Mnie się wydaje,że jest po prostu ...młodszy

karol9_16

Nie mówie o filmie ale o plakatach (raz skrytykowałem i napisał mi osioł ,że mam uspokoić downa) i zdjęciach oraz zwiastunie. No tak fani Hobbita na pewno nie pisali iż to ten obraz bd najlepszy w tym roku.

marvolo_1998

Wiesz, zależy też co skrytykowałeś, czy to było zwykłe czepialstwo, czy też słuszna krytyka.Oczywiście, że są ludzie, którzy uważali, że Hobbit będzie najlepszym filmem tego roku, ale oni nie włazili w każdy box officowy temat i nie pisali tego.

karol9_16

Napisałem tylko ,że mi się nie podoba . "Oczywiście, że są ludzie, którzy uważali, że Hobbit będzie najlepszym filmem tego roku, ale oni nie włazili w każdy box officowy temat i nie pisali tego." Zaraz sie zacznie takie pisanie.

marvolo_1998

No dobra, ale dlaczego ci się nie podoba.Jakieś argumenty???

"Oczywiście, że są ludzie, którzy uważali, że Hobbit będzie najlepszym filmem tego roku, ale oni nie włazili w każdy box officowy temat i nie pisali tego." Zaraz sie zacznie takie pisanie."

Oceniam tylko to co było, a nie to co będzie.Pożyjemy, zobaczymy.Mi i tak w sumie to zwisa wszystko.Ja wiem tylko jedno, że to co teraz się tu dzieje, to jest nic w porównaniu do tego, co będzie się działo po premierze.

karol9_16

"No dobra, ale dlaczego ci się nie podoba.Jakieś argumenty???"
W tym wypadku nie mój gust. Chyba nie zaczniesz bronić tego trolla który mi napisał to co napisał tylko dlatego ,że mi sie plakat nie spodobał.? Rozumiem jak by to był film ale plakat?!

marvolo_1998

Ja nikogo nie bronię, piszę tylko to co widzę, a widziałem to, że na wiele miesięcy przed Batmanem psychofani pisali, że film zmiażdży wszystko.
Widziałem też, że kamilxxx09 na forum Batmana prowokował ludzi, ale widziałem też to, że później przeprosił za to zachowanie.Widziałem ponadto też to, że kilka osób założyło podobne konta z identycznymi nickami co kamilxxx09 i pisali różne bzdury niszcząc reputację prawdziwego Kamila.Takich kont chyba 3 zostało założonych, to tyle.

karol9_16

No tak przeprosił i co z tego skoro później znowu zaczął wyzywać? I co ,ze mu założyli konta ,skoro sporu innym osobom takim jak Kamplayer też założyli i co ? Jakoś musiał żyć.

marvolo_1998

Później to nie on zaczął wyzywać, tylko najczęściej te sklonowane konta właśnie, psując mu reputację.Wiem, że innym też zakładali i musieli jakoś żyć.Kamil robi dokładnie to samo, tylko u niego te sklonowane konta więcej szkód narobiły, bo użytkownicy na nowo zaczęli na niego najeżdżać.

karol9_16

PsujĄj reputacje???!? Jaką reputacje skoro on żadnej nie miał, bo wtedy wszyscy sie z nim kłócili.

marvolo_1998

Nie, te konta klony pojawiły się później, kiedy on już przeprosił za zachowanie na forum Batmana.To było kilka miesięcy temu.

marvolo_1998

P.S. Zauważyłem na tym forum kolejnego psychofana Batmana, ApolloCreed_, który 17 godzin temu założył prowokacyjny temat, że Hobbit to skok na kasę, pomimo tego, że takie tematy były tu wałkowane już.

karol9_16

Niestety to prawda.

marvolo_1998

Żalowy gościu daruj sobie. Po co tu w ogóle wchodzisz. Żeby sprowokować? Jakoś ci to nie wychodzi...

kamilxxx09

Ku*wa , kto pierwszy sprowokował pisząc "Wywołuję wojnę przeciwko batmanowi." ??? Pytam sie?!!?! Chyba nie ja!, no może jesteś tak ślepy ,że zaraz zaczniesz pisać ,że to ja napisałem.

marvolo_1998

Zalecam valerin bo zaraz eksplodujesz

kamilxxx09

Polecam apap , na głowe.

marvolo_1998

Ooo znasz literki.

kamilxxx09

Ooo znasz ortografie.

marvolo_1998

Ogarnij się. Nie mam zamiaru się kłócić.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Skoro nie masz zamiaru się kłócić to czemu to ciągniesz? Teraz w co drugim temacie dziesiątki postów w stylu "jesteś głupi" "pf, sam jesteś" i tak w kółko. Zamiast poczytać coś ciekawego to muszę Wasze "wymiany zdań" czytać. No może nie koniecznie czytać, ale wśród Waszych postów trzeba szukać kogoś innego co może coś ciekawego napisał. Nie ważne kto zaczął, po prostu mam do Was prośbę: "nie ciągnijcie tego", bo robi się nie potrzebny burdel. Chcecie porządku a sami go nie utrzymujecie.

Banner

To tego nie czytaj proste i logiczne

użytkownik usunięty
marvolo_1998

"W BO zarobił by więcej ,gdyby nie IO i tragedia w Denver. " Hahahahaha, gadanie! Równie dobrze mogę powiedzieć że Mroczny Rycerz zarobił dużo przez śmierć Heatha Ledgera...
Film był dobry, zarobił ile zarobił. Nienawidzę kiedy ludzie tłumaczą porażki(w tym wypadku porażka finansowa) takimi rzeczami...

karol9_16

Dokładnie:) To psychofani Batmana są winni wszystkiemu. A więc wojna...

kamilxxx09

Jprdl weź sie strać, bo se siare robisz. Niedawno sam zacząłeś baranie.

marvolo_1998

Baranem jesteś ty i cała twoja ekipa psychofanów

kamilxxx09

Już tam nie sepleń, bo aż w uszach mnie boli. Teraz ostro sprowokowałeś fanów Batmana, więc nie licz na "miłe" komentarze.

marvolo_1998

Wisi mi to i cała wasza paczka.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Przypomnij sobie kto zaczął zakładać prowokacyjne tematy na forum Batmana.... ; / Miej trochę honoru i skończ. Takie głupie kłótnie do niczego nie prowadzą, zrozum w końcu.

Joecrou

Zrozum w końcu że to psychofani batmana najechali najpierw na Hobbita i mówili że Batman w tym roku zmiażdży wszystko.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

No i co? Zmiażdżył? Po co się wdawać w kłótnie? W rozmowy? Prowokacje? Jechać jedni po drugich? Proszę bardzo rzeczywistość wszystko zweryfikowała...
Bądźmy cicho, z czasem zobaczymy co będzie z "Hobbitem".

@ Do marvolo_1998
"W BO zarobił by więcej ,gdyby nie IO i tragedia w Denver. " Hahahahaha, gadanie! Równie dobrze mogę powiedzieć że Mroczny Rycerz zarobił dużo przez śmierć Heatha Ledgera...
Film był dobry, zarobił ile zarobił. Nie oceniajmy po box office. "Avatar" zarobił dużo, a jaki poziom każdy widzi. Nienawidzę kiedy ludzie tłumaczą porażki(w tym wypadku porażka finansowa) takimi rzeczami...

Avatar? To najlepszy film wszechczasów.

kamilxxx09

Troll. Avatar filmem wszechczasów? Buhuhaha

marvolo_1998

O gustach się nie dyskutuje. Dla mnie to film wszechczasów a jak go nie oglądałeś to radzę nadrobić zaległości.

Hahahahaah, nie zarobił dzięki śmierci HL ale dzięki jego genialnej roli. I prosze nie mów takich rzeczy, bo jest to w tej chwili troche śmieszne.

marvolo_1998

Musisz się w końcu pogodzić z tym że batman nie będzie królował w tym roku.

kamilxxx09

No to wiem, avengers wygra.

marvolo_1998

Ale w zarobkach czy ogólnie?

kamilxxx09

W zarobkach.

marvolo_1998

Zdziwisz się. Hobbit też jest w 3D

użytkownik usunięty
marvolo_1998

"Hahahahaah, nie zarobił dzięki śmierci HL ale dzięki jego genialnej roli. I prosze nie mów takich rzeczy, bo jest to w tej chwili troche śmieszne." Z całym szacunkiem ale to jak mówisz że Mroczny Rycerz Powstaje nie zarobił dużo przez tragedie w Denver i IO też jest zajebiście śmieszne i żałosne.

kamilxxx09
Avatar filmem wszech czasów? Titanica też uwielbiasz?:)

"Z całym szacunkiem ale to jak mówisz że Mroczny Rycerz Powstaje nie zarobił dużo przez tragedie w Denver i IO też jest zajebiście śmieszne i żałosne. " Niestety to prawda . Pisał już o tym bodajże użytkownik Juby_ (moge się mylić)

użytkownik usunięty
marvolo_1998

Aha. Więc ja też mam prawo powiedzieć, Niestety to prawda, Mroczny Rycerz zarobił dużo przez rozgłos który zapewniła mu śmierć Ledgera. Ktoś już kiedyś o tym wspomniał na filmwebie. Nie pamiętam nicka. Wszyscy moi znajomi byli na najnowszej części batmana i nikogo ta tragedia nie przeraziła. Myślę że w innych krajach też kto miał pójść, poszedł.

" Myślę że w innych krajach też kto miał pójść, poszedł." Niestety nie wszystkich przekonało to iż zapewnili ludziom bezpieczeństwo podczas następnych seansów.

użytkownik usunięty
marvolo_1998

Jak usłyszałem o tym co się stało to wiedziałem że jak batman mało zarobi to fani się będą tym tłumaczyć...
A ja słyszałem że wielu ekspertów przewidywało dla batmana właśnie taki wynik.
Zresztą po co mówimy o zarobkach... Od kiedy Avatar i Titanic górują w box office, przynajmniej ja, nie sugeruje się tym, ile zarobił film.
.

Avatar jest w wielu momentach lepszy niż WP

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Avatar jest dosyć dobrym filmem, szczególnie pod względem wizualnym. Ale do poziomu Władcy to mu sporo brakuje.

Joecrou

Hmm... wątpię. Może fabuła nie jest fenomenalna ale jest naprawdę dobra nawet bardzo. Efekty są rewelacyjne, scenografia mega i świetna muzyka. Do tego dochodzi charakteryzacja i ogólny pomysł na film. Do tego wspaniałe połączenie technologii z przyrodą czyli fantastyka vs science fiction

kamilxxx09

Dobra fabuła?! To ty chyba dobrej fabuły nie widziałeś. Jak dla mnie Avatar to tylko efekty specjalne, i zdj, czyli nadrabia tylko częścią wizualną.

marvolo_1998

Widocznie nie oglądałeś uważnie

kamilxxx09

Widocznie widziałeś 50 filmów, i nie znasz się na filmach godnych uwagi.