PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://technologie.gazeta.pl/internet/1,113842,12817712,Hobbit_w_48_fps___byc_mo ze_rowniez
_w_Polsce.html

kamilxxx09

Nie działa mi link.

ocenił(a) film na 7
Georgiana_1

To skopiuj całość : P

Joecrou

Dokładnie.

kamilxxx09

Udało się.
Oby weszło to 48 fps też w Polsce. Ciekawe, w jakich miastach i kinach to by można było zobaczyć? Warszawa, Kraków?

Georgiana_1

Pewnie w Imaxach

ocenił(a) film na 9
Georgiana_1

Jeśli nawet u nas będzie, to nie wierzę, że jakieś kino poza IMAX wyświetli film w 48 fps... No ale zobaczymy :-)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Świetna nowina. Liczę, że największe kina IMAX podołają w naszym kraju :)

użytkownik usunięty
Marvolo666

Zobaczyć ten film w 48 fps - marzenie !

ocenił(a) film na 9

Dokładnie :)

Marvolo666

IMAX na razie oficjalnie nie potwierdza ani nie zaprzecza. Powiedziano mi, że na ten moment nie wiadomo nic więcej niż jest napisane w artykule zalinkowanym przez kamilxxxa.

ocenił(a) film na 9
Matt_888

Szkoda, zawsze oficjalne potwierdzenie jest środkiem uspokajającym :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Czyli Hobbit jednak trafi do kin w 48 klatkach (jak nie u nas to przynajmniej w innych krajach) ?
Jeszcze niedawno słyszałem że zrezygnowano z tego pomysłu.

Anthrax91

http://www.theonering.net/torwp/2012/11/07/64780-complete-listing-of-theaters-sh owing-hobbit-hfr-3d-imax-3d-imax-dolby-atmos/
tutaj jest pelna lista kin, które będą wyświetlały hobbita w 48 klatkach. Nie wiem gdzie słyszałeś plotki o tym, że zrezygnowano z tego pomysłu.

kamilxxx09

Mam nadzieję, że jeśli będzie dostępna ta wersja w Polsce, to gdzieś blisko gdzie mieszkam.Nie chce mi się znowu jechać przez pół Polski, żeby film obejrzeć.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Niestety wynika z artykułu, że to jeszcze nic pewnego, czyli w zasadzie nie wiemy wiele więcej niż parę miesięcy temu...

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Super.