Z jednej strony chciałabym zobaczyć Hobbita najszybciej, a z drugiej jak sobie pomyślę o pełnej sali kinowej, której połowa będzie gadać, szeptać, chrupać popcorn i chipsy to mój zapał nieco słabnie. ;)
Zawsze wolę sobie iść jakieś 2 tygodnie po premierze kiedy w kinie jest luźniej. Można poczekać, nie widzę potrzeby oglądania filmu jak najszybciej.
Ja mam nadzieję iść na nocny seans. Przeważnie tam chodzą najwięksi fani filmów i bardzo sobie cenią spokojny odbiór ;)
to kłamstwo
byłem na paru pokazach nocnych i kino była tak zawalone ludźmi, którzy nie mają pojęcia o filmie
np. na pokazie Mroczny Rycerz Powstaje, wpadła grupka pijanych gimbusów, którzy spierniczyli cały seans,a laska wychodząc z kina zastanawiała się dlaczego Peter Parker nie uratował M.J.(?)
Możliwe, co kino jest pewnie inaczej. Ja byłem na nocnej premierze TDKR i była cisza jak makiem zasiał. Może to zależy od publiki po prostu. Ja po prostu nie natrafiłem na nocy seans, gdzie ktoś by sobie mocno przeszkadzał.
ja idę dopiero w połowie stycznia :) liczę na pustki w sali i na niesamowite prawie 3 godziny :D v
Jak najbardziej premiera. Co do luźnych sal to nie liczyłbym na to, że po 2 tygodniach będzie luźno, jeśli Hobbit wypali (a wszystko wskazuje, że wypali) to po 1-1,5 miesiąca się dopiero można spodziewać luzów w kinach, tak jak to miało miejsce w przypadku Avatara.
Teraz będę niegrzeczny.
Przestań chrzanić bo już mnie do szaleństwa doprowadzasz ty Trollu!
Nie prawda, skąd te informacje? Było to co najmniej 300 bezbronnych stworzeń, jak jeszcze doliczymy straty w tubylczych społecznościach maoryskich wyjdzie nam dużo ponad pół tysiąca udokumentowanych zgonów.
Skąd te informacje? Gdzie ta dokumentacja? Nie chcesz to nie idź. Ja rozumiem że forum jest dla wszystkich ale bez przesady...
Również jestem tym trochę zniesmaczona, bo jednak Jackson, dysponując takim budżetem, mógł zapewnić zwierzakom porządne warunki. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie odpuszczenia filmu, na który tyle czekałam...
Chciałabym się wybrać na premierę o północy. Właśnie, wiadomo kiedy w Heliosie będą sprzedawane bilety?
Właśnie się dowiedziałem, że w cinema-city film zaczną już grać od 25 grudnia. To ci dopiero będą święta!
Napisałem maila z pytaniem o przedsprzedaż biletów na premierę do poznańskiego kina (cinema-city Poznań Plaza) i dostałem odpowiedź, że jeszcze nie wiedzą kiedy przedsprzedaż się rozpocznie ale dodano, że..."Film wchodzi na ekrany kin 28 grudnia, jednak w naszym kinie pokazy przedpremierowe będą się odbywały od 25 grudnia."
czyli pewnie robią tak zamiast premiery o północy. jestem tylko ciekawa jak w multikinie w gdyni będzie. mam nadzieje że tak samo :) bo jak nie to będę musiała jechać do gdańska do krewetki
Ciekawa nowina. Czyli prawdziwe Boże Narodzenie :D Jeszcze jakby zaczęli seans w nocy...to byłoby coś :)
Polecam seansy w dzień jakieś 2-3 dni po premierze. Ludzi praktycznie nie ma no i ofc można trafić na jakieś tańsze bilety typu. tani wtorek itd
Wszystko to samo tylko,że ludzie nie przeszkadzają. W sumie to na Hobbita poleci cała chmara ludzi nie mających pojęcia,że to nie kontynuacja LOTRa i w premierowy piątek będzie po prostu masakra w kinie. A to,że zobaczę film 2-3 dni później nie zrobi żadnej różnicy.