PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Z jednej strony chciałabym zobaczyć Hobbita najszybciej, a z drugiej jak sobie pomyślę o pełnej sali kinowej, której połowa będzie gadać, szeptać, chrupać popcorn i chipsy to mój zapał nieco słabnie. ;)

ocenił(a) film na 7
redpinkbunny

Zawsze wolę sobie iść jakieś 2 tygodnie po premierze kiedy w kinie jest luźniej. Można poczekać, nie widzę potrzeby oglądania filmu jak najszybciej.

ocenił(a) film na 9
redpinkbunny

Ja mam nadzieję iść na nocny seans. Przeważnie tam chodzą najwięksi fani filmów i bardzo sobie cenią spokojny odbiór ;)

ocenił(a) film na 8
Marvolo666

to kłamstwo
byłem na paru pokazach nocnych i kino była tak zawalone ludźmi, którzy nie mają pojęcia o filmie
np. na pokazie Mroczny Rycerz Powstaje, wpadła grupka pijanych gimbusów, którzy spierniczyli cały seans,a laska wychodząc z kina zastanawiała się dlaczego Peter Parker nie uratował M.J.(?)

ocenił(a) film na 9
katedra

Możliwe, co kino jest pewnie inaczej. Ja byłem na nocnej premierze TDKR i była cisza jak makiem zasiał. Może to zależy od publiki po prostu. Ja po prostu nie natrafiłem na nocy seans, gdzie ktoś by sobie mocno przeszkadzał.

ocenił(a) film na 8
redpinkbunny

ja idę dopiero w połowie stycznia :) liczę na pustki w sali i na niesamowite prawie 3 godziny :D v

redpinkbunny

Nocna premiera. Mimo że nie jestem fanem, ale uwielbiam chodzić na takie premiery.

redpinkbunny

Na premierę oczywiście:P

ocenił(a) film na 9
redpinkbunny

2-3 dni po premierze

ocenił(a) film na 7
redpinkbunny

Premiera, innej opcji nie ma.

ocenił(a) film na 8
redpinkbunny

Jeśli będzie opcja pt: "Nocna premiera" to jak najbardziej!

redpinkbunny

Jak najbardziej premiera. Co do luźnych sal to nie liczyłbym na to, że po 2 tygodniach będzie luźno, jeśli Hobbit wypali (a wszystko wskazuje, że wypali) to po 1-1,5 miesiąca się dopiero można spodziewać luzów w kinach, tak jak to miało miejsce w przypadku Avatara.

Matt_888

Bez przesady. Z "Avatarem" było inaczej. 1 stycznia będą luzy bo wszyscy będą na kacu.

redpinkbunny

0.01. inna opcja nie wchodzi w grę

katie_17

U mnie podobnie :)

ocenił(a) film na 9
katie_17

Popieram :D Tylko trzeba biletów pilnować...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Mesjasz_to_ja

Teraz będę niegrzeczny.
Przestań chrzanić bo już mnie do szaleństwa doprowadzasz ty Trollu!

ocenił(a) film na 1
argondalfi123

Przecież pan i bez tego jest szalony.

Mesjasz_to_ja

Taki sam skandal, jak grupowe jedzenie świniaka z rożna na weselu.

ocenił(a) film na 1
obleh

A na weselu też się pan znęca nad Maorysami?

ocenił(a) film na 9
Mesjasz_to_ja

27 = kilka setek. Brawo matematyku :)

ocenił(a) film na 1
Marvolo666

Nie prawda, skąd te informacje? Było to co najmniej 300 bezbronnych stworzeń, jak jeszcze doliczymy straty w tubylczych społecznościach maoryskich wyjdzie nam dużo ponad pół tysiąca udokumentowanych zgonów.

ocenił(a) film na 9
Mesjasz_to_ja

Skąd te informacje? Gdzie ta dokumentacja? Nie chcesz to nie idź. Ja rozumiem że forum jest dla wszystkich ale bez przesady...

ocenił(a) film na 9
Mesjasz_to_ja

Oczywiście.

ocenił(a) film na 8
Mesjasz_to_ja

Również jestem tym trochę zniesmaczona, bo jednak Jackson, dysponując takim budżetem, mógł zapewnić zwierzakom porządne warunki. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie odpuszczenia filmu, na który tyle czekałam...

ocenił(a) film na 8
redpinkbunny

Chciałabym się wybrać na premierę o północy. Właśnie, wiadomo kiedy w Heliosie będą sprzedawane bilety?

ocenił(a) film na 6
redpinkbunny

Właśnie się dowiedziałem, że w cinema-city film zaczną już grać od 25 grudnia. To ci dopiero będą święta!

moshimosh

ale w sensie o północy, czy o normalnej porze? i gdzie o tym pisze?

ocenił(a) film na 6
katie_17

Napisałem maila z pytaniem o przedsprzedaż biletów na premierę do poznańskiego kina (cinema-city Poznań Plaza) i dostałem odpowiedź, że jeszcze nie wiedzą kiedy przedsprzedaż się rozpocznie ale dodano, że..."Film wchodzi na ekrany kin 28 grudnia, jednak w naszym kinie pokazy przedpremierowe będą się odbywały od 25 grudnia."

moshimosh

czyli pewnie robią tak zamiast premiery o północy. jestem tylko ciekawa jak w multikinie w gdyni będzie. mam nadzieje że tak samo :) bo jak nie to będę musiała jechać do gdańska do krewetki

ocenił(a) film na 9
moshimosh

Ciekawa nowina. Czyli prawdziwe Boże Narodzenie :D Jeszcze jakby zaczęli seans w nocy...to byłoby coś :)

ocenił(a) film na 8
redpinkbunny

Polecam seansy w dzień jakieś 2-3 dni po premierze. Ludzi praktycznie nie ma no i ofc można trafić na jakieś tańsze bilety typu. tani wtorek itd
Wszystko to samo tylko,że ludzie nie przeszkadzają. W sumie to na Hobbita poleci cała chmara ludzi nie mających pojęcia,że to nie kontynuacja LOTRa i w premierowy piątek będzie po prostu masakra w kinie. A to,że zobaczę film 2-3 dni później nie zrobi żadnej różnicy.

ocenił(a) film na 9
redpinkbunny

Się zastanawiam ... chyba premiera albo najdalej 2 ewentualnie 3 dnia od premiery ! Nie idę sam ;):P więc to uzależnione od wspólnie podjętej decyzji :D ale nie mogę już się doczekać ...CZEMU u nas nie może być jak u normalnych ludzi od 14 ...