Póki co widziałem na fb, ale jak znajdę konkretny link to wstawię. Jak dla mnie mega.
Za chwile tłumaczenie, mimo że do tłumaczenia tu prawie nic nie ma :D no ale jak już dodaje na kanał wszystko to wszystko :D
Owszem, chyba najlepszy jaki się ukazał. Są olbrzymy, jest Thorin w świetnej scenie, no i genialne ujęcie Galadrieli. Bombastycznie :D
Starcie olbrzymów i jedno ujęcie z Galadrielą (czyżby nocna rozmowa z Sarumanem?) mają w sobie tyle epy, że czekam na ten film na jeszcze większym wkur.wie ;D
Oj tak, mam to samo. Jeszcze przeglądałem zdjęcia które ost. wstawiono i te które są na thorinoakenshield . net i poczułem niesamowitą chęć by już być w kinie i obejrzeć Hobbita, . Jednocześcnie poczułem to że może być naprawde swieny film choć osatnio miałem troche obaw co do niektórych aspektów filmu:).
To jest bardzo dobre pytanie. Ja stawiam, że Thorin. Ale Kili lub Fili też są tutaj możliwi :)
i taki powinien być spot właśnie :D Żeby przyciągał ludzi przed telewizorami. Wyszedł im bez dwóch zdań :)