PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425105
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Jak myślicie czy w innych krajach równiez ludzie tak bardzo czekają na hobbita.Macie moze o tym jakies informacje???

kamilxxx09

Pewnie też czekają. Chyba nie tylko Polacy kochają Tolkiena :)

kamilxxx09

Lepiej poszukać na filmwebie film z podobną liczą oczekujących. Powodzenia ;)

kamilxxx09

22 tysiące... skąd się to wzieło? Kiedy ja wspomnę przy znajomych np. Tokien , to się na mnie patrzą jakby główkowali " co ta za gościu?' a tu prosze 22 tysiące oczekujących ;)

ocenił(a) film na 10
Nessa_3

u mnie połowa kolegów zna się dość dobrze na filmowej trylogii a kilku nawet na książkach i wierszach Tolkiena:)

kamilxxx09

jestem wniebowzięta, że reżyser się nie zmienił, aktor grający gandalfa i większość aktorów z trylogii, film będzie miał świetny klimat, arcydzieło i może oscar? chociaż, nie dbam o nagrody, mam nadzieję, że scenariusz nie różni się bardzo od książki i niech będzie tak długi jak cześć z Władcy Pierścienia.

rivacra

Na 100% film dostanie co najmniej jednego "oscara". Jestem spokojny i ufam P.Jacksonowi. Będzie wspaniał film na poziomie "Trylogii".

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

no nie gdy ja pisałem że jest 21000 to nic a tu 22000 i jaka wrzawa

ocenił(a) film na 6
adrian229

Biedny. : P

ocenił(a) film na 10
Charism

No wiem;)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Po kolejnym filmiku z planu skoczy o jakieś 500- 2000 osób.

adrian229

cała produkcja filmu wygląda niesamowicie, ile bym dała żeby być częścią tego przedsięwzięcia, świetne lokacje, aktorzy, reżyser, charakteryzacje, wszystko dopracowane idealnie, więc musi wyjść świetny film!

kamilxxx09

Maniacy Tolkiena są wszędzie. Tu komuś się bardzo nudziło i zabawił się w Sherloka:

http://thorinoakenshield.net/2012/02/14/deciphering-dwarf-documents/

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

http://film.wp.pl/ankieta_wyniki.html?id=377
Widac nawet u konkurencji takze najchetniej oczekiwany film tego roku ;)