Pierwszy zwiastun pojawił się pod koniec zeszłego roku. Materiał jak widać nieoszlifowany i zrobiony trochę na szybko. Mimo to rozpalił wyobraźnię i zmusił do czekania na więcej. Właściwy czas nadszedł, bo do premiery filmu zostały niecałe 4 miesiące.
Jutro na tej stronie będzie zgromadzenie jakiego jeszcze tu nie było. Mam nadzieję, że strona rozpali się do czerwoności od zachwytów i wszyscy sceptycy zostaną wgnieceni siłą zwiastuna. PJ wie, że od tego trailera zależy najwięcej, bo to właśnie on pojawi się w kinach i musi zachęcić do obejrzenia nawet totalnych amatorów tematu. W ostatniej wypowiedzi powiedział, że czeka nas ekscytujący tydzień i raczej nie rzucił słów na wiatr. Wóz albo przewóz moim zdaniem. Jak nie jutro pokaże całą siłę filmu, to kiedy?
Jak nie jutro... to w dniu premiery ukaże się cała siła filmu ;-) Ale fakt... ten trailer, dokładnie w dniu jutrzejszym, ma największe znaczenie. Moje oczekiwania ograniczają się do zwykłego wyczekiwania dnia jutrzejszego, godzin po południowych :-) Nie oczekuję po trailerze cudów... te cuda w percepcji odbioru treści związanych z Tolkienem dzieją się i bez oczekiwań :-)
Zatem pozostaje cierpliwie czekać na środę, godzina. 16.00 :-)))
Na pewno będzie :-) Ja pobiorę a potem hop na projektor, ekran 120cali i wieczór z niespodzianką będzie jeszcze miał większe doznania ;)
Przepraszam, ile razy jeszcze napiszesz o tym swoim projektorze? Naliczyłem już 4 posty w ciągu ostatnich kilku dni... Nie bierz tego do siebie, bardzo lubię czytać Twoje posty na tym forum, jesteś jedną z niewielu sensownie piszących tu osób, ale... No, sam rozumiesz, taki fejsikowy lans źle mi się kojarzy:p
Sorry, nie zwróciłem na to uwagi i nie sądziłem, że kogoś to zaboli :-) Po prostu poniosła mnie sama myśl o doznaniach jakie będą towarzyszyć przy oglądaniu trailera a nie miałem na celu czegoś tu lansować... bo i po co?
Nie ja jeden mam projektor etc. Więc nie ma w tym żadnego lansu :-) Ale ok, dzieki za info i będę się pilnował jak mnie znów "poniosą" emocje ;P
Co do emocji - jak najbardziej rozumiem:) Od jakiegoś czasu wiadomo, że zwiastun będzie pod koniec września, a od kilku dni, że w środę, a i tak zaglądam tu kilka razy dziennie w poszukiwaniu linka...
Ja sobie na dziś chyba już dam spokój ;) Jutro czeka Nas niespodzianka, więc dziś i tak niczego tutaj się nie znajdzie.
zainwestuj lepiej w książki... wyjdzie Ci to na zdrowie i forumowicze też te zmiany tutaj odczują...
Czyli masz ponad 100tys książek...a co jeśli khazad7_2 jest łysy i nie ma wcale włosów ?
To prawda, od jutrzejszego trailera bardzo dużo zależy. I sądzę, że się nie zawiedziemy :) Oby nowy zwiastun zamknął usta tym, którzy oceniają film nawet nie czytając książki :)
"Jutro na tej stronie będzie zgromadzenie jakiego jeszcze tu nie było. Mam nadzieję, że strona rozpali się do czerwoności od zachwytów i wszyscy sceptycy zostaną wgnieceni siłą zwiastuna."
Raczej będzie zlot trolli jakiego tu nie było :D.Już widzę te narzekania.
W oczekiwaniu na film zachęciłem już 3 osoby do przeczytania Hobbita. Grono tolkienistów się powiększa.
Jutro będę żył tylko Tolkienem!
A czy poza tym trailerem należy się spodziewać także jakiegoś videobloga w najbliższym czasie? Skoro produkcja nadal będzie kontynuowała w związku z 3-cią częścią, to może jeszcze coś przed premierą pierwszej pokażą?
No ale co by nie mówić... to w zasadzie 3,5miesiąca do premiery więc nawet bez dodatkowych materiałów czasu niewiele do projekcji filmu pozostało :-)
PJ wie ze fani swiruja na sama mysl o trailerze... trailer MUSI byc wypasiony. Mam nadzieje ze bedzie zawieral w duzej mierze to czego nie widzielismy we wczesniejszym bo tak bedzie nudno... Osobiscie czekam na siekanke w jaskini goblinow, pojawienie sie orlow i Beorna...nie moge sie juz doczekac... jutro godzina 16... amen.
Zaraz ludzie po tym,trailerze bd oceniać film 10/10 lol. Spokojnie to tylko zwiastun ich bd jeszcze z 3 ,wiec nie ma co sie tak jarac.
To i ja wracam po dlugiej nieobecnosci ! Tylko dlatego ze kolejny trailer uderzy z wielka pompa i tez przyznaje ze jutro bedzie dzien sadu ;] .Ja sam mam takie wysoie oczekiwania jak pewnie wiekszosc z was ze ho ho ho jesli trailer jutrzejszy niebedzie wbijac w fotel to ja juz dopadne Pana Jacksona i ekpie ;].
Siedź cicho krzaku. Powiedz temu gosciowi z twojego avka zeby sie ogolił ,bo ma dluga brode. Ps. Opusc to forum ,bo wstyd robisz trollu.
Kurna chata czy ja gdziekolwiek oceniłem ten film WTF??!!?!?!!?!!?!? Stary nie przekręcaj słów, bo aż szkoda z tb gadać.
Ale chwileczkę... przecież nie można oceniać w chwili obecnej filmu... jedyna opcja do zaznaczenia to NIE INTERESUJE MNIE lub skala w jakiej OBEJRZĘ film....
Ale fakt faktem, jak tylko pojawi się możliwość ocen, to Ci którzy filmu jeszcze na oczy nie zobaczą, od razu dadzą 10...
Już dawno tak skala, jak i fora na filmwebie nie są pewnym źródłem informacji, odkąd więcej tu frustratów niż tych którzy faktycznie mają coś sensownego do powiedzenia...
No nieważne :-) Jeszcze 6h do trailera :-) Na forum chyba nie będę zaglądał, bo Trolle pozakładają jak Jackson okulary przeciwsłoneczne, chwycą parasole i wyjdą na światło dzienne by się podzielić swoją frustracją bo czegoś im jak zwykle zabrakło, za mało epicko było etc. etc. ;P
Co ty bredzisz facet?? O jakie ocenianie ci chodzi? Film można oceniać po jego premierze, a nie po trailerze. Nie widziałem na forum Hobbita nikogo, kto by "oceniał film na 10/10" po obejrzeniu trailera. Zmień tego pajaca z avatara i znikaj z forum bo jeszcze nic tu ciekawego nie wniosłeś poza fermentem.
A ja zwiastunu nie obejrzę żeby nie psuć sobie potem oglądanie filmu, chce iść na seans całkowicie nieświadomy scen jakie tam czekają wtedy będzie najlepszy efekt.
Też tak kiedyś myślałem żeby zrobić, ale to jest silniejsze ode mnie :) Nie dałoby mi to spokoju, że gdzieś po sieci krąży trailer, inni go oglądali a ja jeszcze nie. Zdecydowanie muszę go obejrzeć, ale dopiero około 20.00 wracam dziś z roboty i już mnie gryzie, że od 4 godzin ludzie będą go podziwiać, a je jeszcze nie :)
Słuchaj mnie teraz uważnie bo widze, że jesteś kolelejną osobą która popiera tego trolla. Po 2 ten kamil nawet gdy filmu jeszcze nie bd w polsce oceni ten film 10/10 tak jak sporo i psychofanów. Zmień sobie awatara bo jes śmieszny. Ty coś wniosłeś? Wkleiłeś jakieś zdj albo coś? Raczej nie więc sie odzywaj w tej sprawie.
"kolejną osobą"? Skoro jest ich więcej, to może nie bez powodu go popierają? A poza tym czy muszę wklejać zdjęcia żeby coś wnosić? Nie jestem od tego. Miałem na myśli to że nie widziałem żebyś coś mądrego do dyskusji wniósł
Ty w tej chwili też nic nie wnosisz, po za tym ,że się wtrącasz w rozmowę którą prowadze z kamilkiem.