PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425212
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Pamiętacie ostatni wideoblog numer 7? Pojawił się 5 czerwca. PJ zapowiadał że za trzy
tygodnie będzie ostatni. Wychodzi na to że zobaczymy go jutro, czyli 26 czerwca. Dokładnie
dwadzieścia jeden dni później:)

ocenił(a) film na 8

I co ni ma? Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 9

Dobra....rozgadało się tu widze towarzystwo pod kątem pojęć i gustów etc. Trochę mnie takie dywagacje nudzą na forum. Poza tym tematem jest zagadnienie związane z nowymi treściami z planu a nie to, że ktoś jakiś film za kultowy, duszny czy inny uważa...
Skończcie wreszcie te swoje intelektualne wypociny bo poza tym, że muszę się męczyć jadąc rolką od myszki do końca tematu by zobaczyć czy coś faktycznie w nim się pojawiło nowego, nic z Waszej dyskusji nie wynika...

Zatem czekamy na filmik z planu i daj Boże nowy trailer...

khazad7_2

Ludzie zachwycają się tym głupim batmanem i jego zwiastunem ale myślę że jak pojawi się nowy zwiastun Hobbita to szczęka im opadnie i zmienią zdanie.

kamilxxx09

Batman na pewno jest lepszy niż Opowieści z Narnii -,-

marvolo_1998

Hhahahah dobry żart. Ale suchar!

kamilxxx09

A nie ?

marvolo_1998

A nie.

ocenił(a) film na 8
khazad7_2

ja też ma dość takich pierdół nie na temat mówcie czy wiadomo kiedy następny klip z planu ??

khazad7_2

Mój drogi, nie od dziś wiadomo, że dyskusja zazwyczaj prędzej czy później zbacza z głównego tematu, także wyluzuj trochę.
Co do trailera lub filmiku z planu, to musisz poczekać do Comic-Con'u.

khazad7_2

Nikt ci nie kaze czytac "wypocin". Najlepiej nie czytaj ich skoro sa nie na temat a twe zycie bedzie o wiele latwiejsze. Poza tym wyluzuj i nie napinaj sie po ci zylka pierdzaca peknie... kazdy ma prawo do glosu - zyjemy w wolnym kraju.

ocenił(a) film na 9
MrBaggins

Nie napinam się i mocno mi zwisa co tu piszą :-) Po prostu delikatnie zwróciłem uwagę, żeby nie podniecali się tutaj użytkownicy tematem gustów filmowych.. bo o gustach się nie dyskutuje.
Jeden lubi pomidorówkę, inny z kolei jej nie znosi a lubi ogórkową... każdy z nich ma rzecz jasna racje. Więc dyskusja czyje gusta są lepsze są po prostu bezcelowe.

Dobra, spadam się napić dobrego piwka i nie tracić tu wieczoru :-)