PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425402
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Wychodzi na to, że w IMAX nie ma tych 48 klatek i trzeba iść na zwykłą salę tak? Przynajmniej tak jest w Łodzi

ocenił(a) film na 9
Toma1910

Niestety też stanąłem przed takim przykrym wyborem :( Padło na 48fps. Jeśli spełni pokładane nadzieje, to później Imax w styczniu :)

Toma1910

W Polsce w IMAX bodajże nigdzie nie ma tej opcji.

ocenił(a) film na 9
Toma1910

Ja już zaklepałem miejsca w Manufakturze w sali IMAX jednak. Chętnie przejadę się później na te 48 klatek, ale 25 grudnia idę na mocne 3D ;)

Marvolo666

Ja też idę 25 grudnia ;) IMAX lepszy bo większe ekran, ale zastanawiam się czy naprawdę będzie różnica miedzy pokazami w IMAX a w salach i w filmem w 48 klatkach.

ocenił(a) film na 9
Toma1910

Mnie właśnie ten wielki ekran przekonał. Co prawda podobno w Bałtyku mają największe kino, ale na pierwszy seans idę do Manu. Jeżeli pojawi się dyskusja, że lepsze jest wydanie w 48 klatkach to i na to pójdę w późniejszym terminie. Ale nigdy się na sali IMAX w Łodzi nie zawiodłem , więc i teraz nie powinno być inaczej :)

Marvolo666

Nigdy Bałtyk. Serio jesteś daleko od ekranu. Wydaje się za duży, strasznie rozległy. Byłem na 3D Star Wars i nie polecam. Był Avatar, Bond, Transformers3 w IMAX i naprawdę było świetnie. Jeśli będzie odjazd w IMAX to nie wiem czy będę kolejną kase wydawał na 48 klatek czy może od razu pójdę jeszcze raz na seans w IMAX.

Ciekawe jak będzie wyglądał BRAY na ilu płytach wydadzą :P

ocenił(a) film na 9
Toma1910

Dadzą pewnie na 2 albo trzech. Na jednej film (kinowa lub reżyserska) i dodatki na drugiej lub dwóch kolejnych. Te videoblogi to pewnie kropla w morzu dokumentów, jakie opisują proces tworzenia filmu.
Ja w IMAXie byłem na Piratach z Karaibów, Transformersach i Incepcji, Także nigdy się nie zawiodłem ;)

Marvolo666

W ogóle nie biorę innej wersji jak reżyserska kiedy kupię. Obawiam się, że dopiero wyjdzie takowa parę miesięcy po 3 części. WIerzyć mi się nie chce, że za rok o tej poprzez przed premierą drugiej części będziemy mogli kupić BRAY z wersją reżyserską no ale można mieć nadzieje mimo wszystko ;)