PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425316
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Skoro jest na nich Legolas i Tauriel walczący z pająkami i na pudełku jest napis Unexpected journey to znaczy, że zobaczymy jednak znacznie więcej niż to zapowiada banner. Chyba nie skończy się na orłach i zobaczymy Mroczną Puszczę.

obleh

W sumie nie wiadomo, kiedy wymyślali klocki. Ale to by miło było.

ocenił(a) film na 6
Georgiana_1

czy ja wiem czy miło? jeśli w pierwszej części będzie tak daleko fabuła doprowadzona to w następnych już dużo się działo nie będzie! :P

filip404

Też racja.

obleh

Skończy się na orłach bo klocki zaczęto produkować już o wiele wcześniej od tego jak Peter ogłosił że będą jednak 3 części.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Raczej masz racje nie liczyłbym na mroczną puszcze no chyba że Radagast.

adrian229

No to tylko Radagast ale bitwy z pajakami i beczek na pewno nie będzie.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

To już pewne na 100%

ocenił(a) film na 9
obleh

Myślę, że klocki były robione przed decyzją o trzech częściach. Wiemy przynajmniej, że do grudnia następnego roku zobaczymy walkę z pająkami :D he he

Marvolo666

Tak tylko że te sceny były kręcone jesienią 2011 więc można powiedzieć że w grudniu 2013 ten materiał będzie miał prawie 2 i pół roku. Trochę stary.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

O ile się nie mylę, pierwsze ujęcia do LOTRa powstawały pod koniec lat 90. Scena, w której w ROTK Frodo wygania Sama też była chyba jedną z pierwszych. Ale jak wspomniałem mogę się mylić, bo dodatki parę lat temu oglądałem.