PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425105
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Witam, czy wie ktoś z was coś na temat kolejnej wizyty na planie tej jakże oczekiwanej prze
ze mnie produkcji.

ocenił(a) film na 10
ellleone

Wszyscy czekamy z nie cierpliwością.

ocenił(a) film na 9
ellleone

W zasadzie na ostatnim filmiku Peter Jackson powiedział, że kolejny filmik z planu pojawi się niebawem po nowym roku...
Cóż... leci już luty i nadal żadnego filmiku nie wstawiono:(
Mam nadzieję, ze to jednak w tym miesiącu nastąpi bo doczekać się go nie mogę!!! :-)))

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

wiesz zdjęcia z planu już się kończą i wtedy wyjdzie filmik z ich przebiegu i wrażeń aktorów to jest według mnie prawie pewne może też pokażą Erebor czy Smauga ale na nie go nie liczę nawet trochę.

adrian229

Skądże znowu. Ostatnio czytałem, że nie są na półmetku. Nawet w 2013 będą kręcić jeszcze sceny.

ocenił(a) film na 9
obleh

Co by nie mówic... przydałby się już kolejny filmik z planu... Drugi miesiąc po nowym roku leci a tu nic... :/

ocenił(a) film na 5
obleh

kończą już kręcić zdjęcia do pierwszej części później zostanie do nakręcenia jeszcze trochę scen do drugiej części

ocenił(a) film na 10
obleh

Filmowy Thorin wypowiadał się że już kończą i mu się bardzo podobało oglądanie nowo zelandzkiej przyrody i krajobrazów itp. chyba że ja nie umiem czytać ze zrozumieniem (to by wyjaśniało 3 z polskiego).

ocenił(a) film na 9
adrian229

Nie mniej jednak czekam na filmik z planu :P Niezależnie czy kończą, czy tez są w połowie... nieważne.