PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 423 tys. ocen
7,6 10 1 422839
6,7 72 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

W związku z tym, że premiera Hobbita w Polsce jest miesiąc po tej światowej, mogli by
zrobić wersję z lektorem, koniecznie z Maciejem Gudowskim, nie wyobrażam sobie innego
lektora. Film przyjemniej by się oglądało w kinie, a widz nie musiałby się skupiać na
napisach.

ocenił(a) film na 5
Deadlyblonde

Drogi zabójczy blondynie. Żadna z moich wypowiedzi nie była skierowana wprost do ciebie, są one jedynie odpowiedzią za założony temat. W swoich postach w racjonalny i w pełni uzasadniony sposób potępiłem gnuśność, głupotę i lenistwo, od lat drążące nasze społeczeństwo. Nie użyłem żadnych słów które można uznać za chamskie czy obraźliwe. Nigdy nie nazwałbym drugiej osoby niepełnosprawną umysłowo tylko dlatego żeby ją obrazić. Żywię głęboki szacunek do ludzi z tego typu schorzeniami i podziw do tego jak potrafią sobie z nimi radzić. Użycie przykładu osób niepełnosprawnych fizycznie było prostą metaforą, której widocznie nie zrozumiałeś.
Nie będę nikogo wprost oczerniał ani kategoryzował. Z resztą nie muszę, sam to robisz w swoich odpowiedziach. Jak mówi przysłowie "uderz w stół a nożyce się odezwą"
Jeśli dalej uważasz moje zachowanie za chamskie polecam obejrzeć na Youtubie filmik użytkownika DEM3000 dotyczący osób nie lubiących napisów. Przekonasz się, że moje posty są całkiem kulturalne.
Pozdrawiam i mała rada dla wszystkich WEŹCIE SIĘ ZA CZYTANIE KSIĄŻEK

ocenił(a) film na 9
Deadlyblonde

Chyba cię Bóg opuścił.

Deadlyblonde

Zapisz się na kurs "angielski w 3 miesiące" i będzie po problemie.

użytkownik usunięty
Deadlyblonde

nie będzie z lektorem tylko będzie dubbing jak w Avengers

użytkownik usunięty

dlatego jest takie opóźnienie