http://multikino.pl/wydarzenia/maratony/enemef-noc-rezyserskich-wersji-wladcy-pi erscieni-2/
Puszczają bo im się to opłaca. :) Zresztą LOTR to na tyle dobra trylogia, że chyba nikt nie ma nic przeciwko.
P.S Jest jeszcze chyba maraton Zmierzchu. Gdyby Cię interesowało... :D
Kurna dobrze, że nie High School Musical xd Nie no fajnie, że puszczają LOTRa, ale chciałbym zobaczyć też inne trylogie ;)
Zbliża się na domiar tego wszystkiego, premiera Hobbita. Więc zarobią na tym, oj zarobią.
wbrew pozorom MK odpowiada na sugestie. niestety SW nie da rady - brak wersji BD i DVD z licencją na publiczne odtwarzanie. Podobnie jest z kilkoma innymi filmami SF.
Mówiłeś o lepszych trylogiach ;P ale tak na serio puszczają to bo ludzi chcą na to chodzić bo w tym roku wychodzi hobbit a im bliżej premiery tym bardziej taki maraton im się opłaca.
Czemu nie mają puszczać? Jak ktoś się interesuje kinem to nie zaśnie, wręcz przeciwnie, będzie oglądał z zaciekawieniem.
tu nie chodzi o zainteresowanie kinem, tylko o to czy da się takie filmy w środku nocy oglądać
ja osobiście zabierałem się do Godfathera Part 2 kilka razy i to w dzień i ledwo mogłem przełknąć coś takiego
Jak dla mnie za statyczny, za nudnym nic się nie dzieje. Pierwsza część nie powiem ale druga to katorga. Osobiście wolę chłopców z ferajny
No właśnie na tym polegają stare obrazy, że akcja rozwija się powoli i dokładnie. A nie to co w większość dzisiejszych filmach. (Nie mówie o wszystkich, bo są wciąż świetne np.Lotr. Tdk itp).
Tak tylko ona jest wręcz ślamazarna, bohaterowie poza plątaniem się po posiadłościach, ględzeniem o rodzinie i szacunku nie robią praktycznie nic, jakby to nie była mafia tylko klub kawalerski.
Tak wyglądały kiedś mafie. W filmie dobrze, że nie ma cały czas akcji, bo wyszłoby transformers lub bad boys 3.
bez przesady, trochę więcej zabójstw albo jakiejś wymiany ognia nikomu by nie zaszkodziły
Ech dzieciaku... po prostu nie dojrzałeś do tego typu produkcji.
A skoro jej nie rozumiesz i z braku zrozumienia nie lubisz, to oszczędź sobie komentarze o czymś czego nie znasz.
Ja już trzeci raz idę na ten maraton :) ale zawsze warto i za każdym razem razem te same emocje:) tak więc jeszcze tylko parę dni i znów 12 godzin w świecie Tolkiena :)
"w związku z powtarzającymi się pytaniami, ze względu na prawa autorskie i brak licencji nie można w Polsce zagrać: Gwiezdnych Wojen, Terminatora, Obcego, serii Batmana, Monty Pythona" - MULTIKINO