PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://multikino.pl/wydarzenia/maratony/enemef-noc-rezyserskich-wersji-wladcy-pi erscieni-2/

Nudzi im się czy co?!?! Zamiast puszczać inne lepsze trylogie to puszczają to znowu.

ocenił(a) film na 7
marvolo_1998

Np Batmana.

Anthrax91

Choćby teego Batman. No ale jest jeszczee Ojciec Chrzestny, SW 4-6.

użytkownik usunięty
marvolo_1998

Puszczają bo im się to opłaca. :) Zresztą LOTR to na tyle dobra trylogia, że chyba nikt nie ma nic przeciwko.

P.S Jest jeszcze chyba maraton Zmierzchu. Gdyby Cię interesowało... :D

Kurna dobrze, że nie High School Musical xd Nie no fajnie, że puszczają LOTRa, ale chciałbym zobaczyć też inne trylogie ;)

użytkownik usunięty
marvolo_1998

Zbliża się na domiar tego wszystkiego, premiera Hobbita. Więc zarobią na tym, oj zarobią.

ocenił(a) film na 6
marvolo_1998

wbrew pozorom MK odpowiada na sugestie. niestety SW nie da rady - brak wersji BD i DVD z licencją na publiczne odtwarzanie. Podobnie jest z kilkoma innymi filmami SF.

ocenił(a) film na 10
marvolo_1998

Mówiłeś o lepszych trylogiach ;P ale tak na serio puszczają to bo ludzi chcą na to chodzić bo w tym roku wychodzi hobbit a im bliżej premiery tym bardziej taki maraton im się opłaca.

ocenił(a) film na 8

tylko niech nie puszczają Ojca bo ludzie zasypiać będą po pierwszym filmie

katedra

Popieram:)

kamilxxx09

Ty nawet Ojca Chrzestnego nie widziałeś.

marvolo_1998

Takie twoje głupie gadanie.

kamilxxx09

Chyba mądre.

marvolo_1998

Tobie się podoba, mi nie

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Chyba twoje.

katedra

Czemu nie mają puszczać? Jak ktoś się interesuje kinem to nie zaśnie, wręcz przeciwnie, będzie oglądał z zaciekawieniem.

ocenił(a) film na 8
marvolo_1998

tu nie chodzi o zainteresowanie kinem, tylko o to czy da się takie filmy w środku nocy oglądać
ja osobiście zabierałem się do Godfathera Part 2 kilka razy i to w dzień i ledwo mogłem przełknąć coś takiego

katedra

Ja to luźno oglądałem. Zayebiste OST, klimat itd. Lubię takie filmy w dodaku gangsterskie.

ocenił(a) film na 8
marvolo_1998

Jak dla mnie za statyczny, za nudnym nic się nie dzieje. Pierwsza część nie powiem ale druga to katorga. Osobiście wolę chłopców z ferajny

katedra

No właśnie na tym polegają stare obrazy, że akcja rozwija się powoli i dokładnie. A nie to co w większość dzisiejszych filmach. (Nie mówie o wszystkich, bo są wciąż świetne np.Lotr. Tdk itp).

ocenił(a) film na 8
marvolo_1998

Tak tylko ona jest wręcz ślamazarna, bohaterowie poza plątaniem się po posiadłościach, ględzeniem o rodzinie i szacunku nie robią praktycznie nic, jakby to nie była mafia tylko klub kawalerski.

katedra

Tak wyglądały kiedś mafie. W filmie dobrze, że nie ma cały czas akcji, bo wyszłoby transformers lub bad boys 3.

ocenił(a) film na 8
marvolo_1998

bez przesady, trochę więcej zabójstw albo jakiejś wymiany ognia nikomu by nie zaszkodziły

ocenił(a) film na 9
katedra

Ech dzieciaku... po prostu nie dojrzałeś do tego typu produkcji.
A skoro jej nie rozumiesz i z braku zrozumienia nie lubisz, to oszczędź sobie komentarze o czymś czego nie znasz.

ocenił(a) film na 9

Brałbym :D Wersje reżyserskie...to daje 12 godzin w kinie :D

ocenił(a) film na 9

Ja już trzeci raz idę na ten maraton :) ale zawsze warto i za każdym razem razem te same emocje:) tak więc jeszcze tylko parę dni i znów 12 godzin w świecie Tolkiena :)

ocenił(a) film na 10

"w związku z powtarzającymi się pytaniami, ze względu na prawa autorskie i brak licencji nie można w Polsce zagrać: Gwiezdnych Wojen, Terminatora, Obcego, serii Batmana, Monty Pythona" - MULTIKINO

Ciekawe, czy się znowu gdzieś film zatnie.