Zablokować całą dyskusję, zrobił się tu syf i także kieruję te słowa do administracji, zablokujcie wszystko. Siedziałem tutaj tworzyłem parę tematów i prowadziłem dyskusję, ale era normalnego internetu przeminęła i trolle, prowokatorzy dominują, niestety. Poziom połowy użytkowników FW, to dno.
Co do filmu, krótko o krasnoludach:
http://www.theonering.net/torwp/2012/11/20/65535-stuff-co-nz-confirms-a-very-spo iler-dwarf/#more-65535
To najbardziej ciekawe :D
“Some of this inspiration might have been drawn from her time as a featured extra in the Hobbit films – as a dwarf woman, complete with beard.”
Jestem za. Forum powinno zostać zamknięte, zaś każda wypowiedź ewentualnie płatna np. 1zł. Serwis by się szybko wzbogacił a trolle i syfiarze nie płaciliby za swoje "wypociny"... Pozdrawiam.
Khazad rowniez jestem za tym... ale jesli cos takiego by nawet przeszlo to w tym momencie zarowno Ty, ja oraz inni ludzie, ktorzy NAPRAWDE interesuja sie filmami Jacksona czy sa fanami ksiazek Tolkiena nie mieliby mozliwosci aby normalnie porozmawiac czy wymienic sie informacjami bo nie wierze ze ktos wysylalby smsy za 1zl aby sie podzielic informacjami. Jest inna opcja - taka jak np na stronach gdzie mozna pobierac pliki ale odplatnie. Wykupujesz pakiet w postaci np 5gb transferu i tyle mozesz sciagnac plikow. Gdyby filmweb wprowadzil podobna opcje ze np za 20zl przysluguje 100 postow na forum mysle ze ilosc trolli zmalalaby a normalnym uzytkownikom, ktorzy chca porozmawiac o filmie taka oplata nie przeszkadzalaby. Na innych stronach i portalach spolecznosciowych zwiaznych z Tolkienem i filmami Jacksona nie ma takiego burdelu jak tutaj. Owszem, czasami pojawiaja sie tam trolle ale administracja od razu banuje lub usuwa zbedne tematy. Admini filmwebu wiadomo ze sa... ale nie robia tego co do nich nalezy. Skoro nie potrafia w zaden sposob zapanowac na tym syfem to znaczy ze nie ma sensu sie tutaj logowac bo czlowiek marnuje tylko swoj czas, natrafiajac co chwile na prowokacje a nie raz jest obrazany tylko dlatego ze ma inne zdanie na jakis temat.
Tak się dziś nazywa ludzi o odmiennym zdaniu? trollami? Żałosne, każdy ma prawo się wypowiadać i krytykować film...
trollami nazywa się ludzi, którzy piszą coś o czym kompletnie nie mają pojęcia i robią wielki chaos i hałas.
Żeby krytykować film trzeba go najpierw obejrzeć, a wydaje mi się, że Hobbit premiery jeszcze nie miał ....
Dlatego na razie krytykuje bestialstwo ekipy filmowej wobec zwierząt. Poza tym, film nie wyszedł, ale wiele materiałów już do nas dotarło - nikt mi nie może zabronić krytykować zwiastuna tylko dlatego bo jemu się podoba.
A kim pan jest że ma ostatnie słowo w weryfikacji co jest plotką, a co nie. Za kogo pan się uważa?
Za kogoś kto przeczytał obie wersje i wypowiedzi różnych osób i potrafi rozróżnić co zostało wyssane z palca a co nie.
Przeczytał pan obie wersje, ale nie może pan być na 100% pewny która jest prawdziwa, hipokryzja przez pana przemawia.
No i nie jestem, ale potrafię znaleźć środek wypowiedzi i stwierdzić gdzie mniej więcej leży prawda. Nigdzie nie napisałem, że na 200% wszystkie zwierzęta były zdrowie i żadne nie dostało nawet kataru.
Niesamowite umiejętności pan posiada, może jeszcze czarujesz jak Gandalf? nie wiem już czy mnie pan trolluje czy to tak na poważnie.
Chyba 'wyimaginowaniem sobie odpowiedzi', nie jest pan tego pewien, sam pan napisał - więc dlaczego pisze pan że informacje które wypłynęły to nie prawda?
A proszę mi pokazać gdzie dokładnie napisałem, że to "nie prawda" i zapraszam po słownik ortograficzny.
Proszę te prowokacje zachować dla siebie, smoku. Moje błędy nie przyćmią pana hipokryzji i zaślepienia.
Prowokacje? Na pewno znasz znaczenie tego słowa?
No i jak na złość nigdzie nie napisałem, że to "nie prawda" (pisownia oryginalna) i zabrakło argumentów?
Miłego dnia.
Niech pan lepiej wraca do swojego świata chińskich bajek, a nie zajmuje się poważnymi tematami, pana prześmiewczy ton koliduje z powagą poruszanych przeze mnie zagadnień.
Poważnym tematem wydaje się twój powrót do nauki ortografii i leczenia się z ignorancji, która potwierdziła się w kilku postach. O mój namaszczony "mistrzu ciętej riposty".
Proszę przestać mnie zaczepiać i szkalować w każdym wątku bo będę zmuszony zadzwonić na policję.
To nie obraza a pieszczotliwe określenie niedojrzałej osoby, ma pan braki w elementarnej wiedzy.
To obraza gdyż nie pozwolę na nazywanie mnie inaczej niż tak jak rzecze mój nick. Każde inne określenie jest uznawane za zniewagę.
Przemyśl swoje postępowanie drogi chłopcze.
http://www.youtube.com/watch?v=3P2Pr6kUxtA
Pozdrawiam Darek Topola.
Naucz się czytać, a nie pisać morderstwo, czy też barbarzyństwo w innych tematach, bo wychodzi na to, że jesteś idiotą.
Twoją głupotę widać w każdym z komentarzy, więc daruj sobie tych fałszywych pomówień.
Współczuje ci, że masz tak mocne problem z logicznym myśleniem i rzucasz takie bzdurne oskarżenia, a twoje argumenty są wręcz nie uzasadnione we wszystkim tym co już wcześniej napisałeś, oraz z pewnością tym co napiszesz.
Powtarzasz się gorzej niż jakiś dzieciak, dać takiemu komputer to jest wprost śmieszne, a zarazem żałosne.
Jeśli Szanownemu Pani nie podoba się Zacny filmWeb, może Pan założyć prywatne forum zaprosić wszystkich swoich znajomych i tam dyskutować w hermetycznym gronie, a nie obrażać ten zacny portal i jego użytkowników.