PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425457
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

rawdę powiedziawszy po raz kolejny zero konkretów. Znowu autor recki trzyma się kurczowo jednej sceny, tu: śpiew krasnoludów. Cały czas wydaje mi się,że wszystkie opinie Polaków, które widzę można śmiało napisać na podstawie trailera. Nikt nie wspomina o żadnych szczegółach tylko pisze, mniej więcej tak:
Hobbit to znakomite widowisko jednak nie każdemu może się spodobać. Ci,którzy wychowali się na scenach batalistycznych z LOTRA tutaj nie mają czego szukać, film posiada nudne sceny np. kolacja u Bilba ale także wiele scen walki np.scena z wargami i ucieczek np. scena z goblinami. Aktorzy doskonale wywiązują się ze swoich ról, a Peter po raz kolejny zabiera nas do świata Środziemia. Fani będą zadowoleni, reszta może czuć nie dosyt

bez oglądania też można napisać reckę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
aew4334555

nie rozumie, pisz po polsku

katedra

kto nie rozumie?mowisz o sobie w 3 os?
jezeli wg ciebie to co wysmoliles wyzej to recenzja to nie mam pytan,ombre.

ocenił(a) film na 8
aew4334555

weź daj matkę do komputera, może ona zmieni język klawiatury

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
aew4334555

Proszę pani!
Niech pani da synowi szlaban na komputer, internet i drukarkę, a przede wszystkim na pisanie w języku polskim.
Mam nadzieję,że rozumie pani moje obawy, w przyszłości może dojść do incydentu,że jakiś humanista da w pysk pani synowi za jego pisownię
Z poważaniem katedra

użytkownik usunięty
katedra

Wy tak zawsze się przekomarzacie ze sobą? xD

ocenił(a) film na 8

on łazi za mną po wszystkich forach

katedra

powiedzialem mamie ze jestes z ujsal,na co ona ;
'ee to juz teraz wiem dlaczego ten chlopczyk zaklada te tematy na inne i placi za darmowe koncerty'.
po czym parskenal smiechem i wyszla z pokoju.