PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425457
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Jestem swiezo po seansie i musze przyznac,ze sledzenie recenzji krytykow przed seansem omal nie zepsulo mi zabawy,a jednak...Film dostarczyl mi wszystkiego czego oczekiwalem,powrot na ekran znanych i kochanych postaci,swietne efekty specjalne i zapierajaca dech w piersi przygode.Nie oczekujcie drugiego wladcy pierscieni bo to zupelnie dwie rozne historie.Bohaterowie hobbita mimo iz sympatyczni nie odcisna takiego sladu w pamieci kazdego fana tolkiena jak pamietna druzyna pierscienia aczkolwiek sledzenie ich przygod na ekranie nie przejdzie zupelnie bez emocji.Jak dla mnie pozycja obowiazkowa dla kazdego fana tworczosci Tolkiena i zadne lamenty ludzi,ktorych praca nie jest tworzenie a krytyka pracy innych tego nie zmienia. W poniedzialek pojde do kina znowu tym razem na wersje 3d. Pozdro

ocenił(a) film na 9
bartondir

i to mi sie podoba ! Ja juz nie moge sie doczekac tego filmu i zazdroszcze ci ze juz ogladales ;]

ocenił(a) film na 7
lavrenzo84

to po ki h.. oceniłeś go na 10?

Pauleta

Otóż to, nie rozumiem takich osób które oceniają film jeszcze przed obejrzeniem, totalna głupota

Grzechu_4

W każdej chwili może przecież tą ocenę zmienić.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Grzechu weź się zajmij czymś pożytecznym to jego sprawa jaką wystawia ma konto to niech wystawia

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem