PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425105
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Pamiętam jak kiedyś zachwycałem się książką. Plus zapraszam do akcji dawania jedynek dla filmu Kac Wawa zaraz po premierze http://www.facebook.com/events/161010954015130/

rzyczki

Ja również wyczekuję na ten film ze względu na świetną ekranizację "Władcy Pierścieni". Ciekaw jestem czy formalnie "Hobbit" będzie identyczny jak "Władca..."?

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
rzyczki

U mnie masz jedynkę na Kac Wawie skoro idziesz na hobbita:)

adrian229

Właśnie. Swoją drogą "Hobbit" i "Kac Wawa" to ładniutki kontrast między polskim kinem a zagranicą :)

ocenił(a) film na 10
piter_sobiecki

Tak filmy na których wszyscy będą płakać w Hobbicie z zachwytu a w Kac Wawie z żalu i przykrości dla producentów i ekipy tej produkcji.

ocenił(a) film na 8
adrian229

Ale najgorsze, że "Kac Wawa" może na siebie zarobić. W każdym razie dzięki :D

adrian229

Smutna prawda. Szkoda tylko, że cała kasa z tej nędzy artystycznej się zwróci i w następnym roku otrzymamy to samo, tylko może w trochę innym opakowaniu.

ocenił(a) film na 10
piter_sobiecki

Tak powstaną Sztosy Wyjazdy integracyjne czy Och Karole znowu tylko o innych nazwach.

rzyczki

Wszystkie pieniądze z tych durnych polskich produkcji mogliby przeznaczyć na nakręcenie wreszcie porządnego Wiedźmina :/. Choć wątpię czy taki film mógłby jakkolwiek wyjść porządnie w Polsce...

ocenił(a) film na 7
lassa_2

Raczej nie... Ja stawiałbym na produkcje USA, przy jakimś tam udziale Polski.I żeby zajął się tym jakiś lepszy reżyser, no i aby budżet był dość spory. A druga opcja to film, albo serial wykonany przez Platine Image i Tomka Bagińskiego ;)

ocenił(a) film na 10
lassa_2

Nie wycisną lepszego Wiedźmina przez kolejne 10-15 lat złudne marzenia.