ta część wyszła całkiem fajnie ..nie mogę się doczekać walki ze smokiem : P
Będzie pewnie w części 3, więc cierpliwosci życzę. W "pomiędzyczasie przeżyjesz jeszcze jedną minimum "ósemkę", zanim zobaczysz pokonanie cudownookiego smoczystka :)
Bardzo możliwe .bo raczej się śpieszyć nie będą ..chcą narobić apetytu ..Ale może się okazać że rzucą nam zwykłe ochłapy
Ochłapy? Nie spodziewam się. Po tym co zobaczyłam w tej części jestem nastawiona tylko na jeszcze lepsze. Ale nie wiem czy moze być lepsze, skoro osobiście jeszcze nie nażarłam się tą częścią. Już pisałam- idę dziś po raz kolejny, potem jeszcze raz i jeszcze raz, aż nie zdejmą z kin. A kiedy w 2015 obejrzę po raz dziesiętny w kinie w 3D 48 kl ostatnią, trzecią część, sięgnę w końcu po książki Tolkiena i dowiem się czego nie straciłam, a co straciłam.
Ehh... u nas tego chyba nie pokażą. Średnia coś spada, mam nadzieję, że to nie dlatego, że ten film będzie infantylny. Jak Jackson zrezygnował z klimatu WP i zrobił film dla dzieci to załamka będzie.
PS. Zauważyłem dopiero teraz, że LaBeouf chciał być Bilbem:) Nie dałbym rady chyba oglądać, zawsze by mi się kojarzył z Witwickym.