PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425457
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

ta część wyszła całkiem fajnie ..nie mogę się doczekać walki ze smokiem : P

Akker

Będzie pewnie w części 3, więc cierpliwosci życzę. W "pomiędzyczasie przeżyjesz jeszcze jedną minimum "ósemkę", zanim zobaczysz pokonanie cudownookiego smoczystka :)

ocenił(a) film na 8
Treehouse

Bardzo możliwe .bo raczej się śpieszyć nie będą ..chcą narobić apetytu ..Ale może się okazać że rzucą nam zwykłe ochłapy

Akker

Ochłapy? Nie spodziewam się. Po tym co zobaczyłam w tej części jestem nastawiona tylko na jeszcze lepsze. Ale nie wiem czy moze być lepsze, skoro osobiście jeszcze nie nażarłam się tą częścią. Już pisałam- idę dziś po raz kolejny, potem jeszcze raz i jeszcze raz, aż nie zdejmą z kin. A kiedy w 2015 obejrzę po raz dziesiętny w kinie w 3D 48 kl ostatnią, trzecią część, sięgnę w końcu po książki Tolkiena i dowiem się czego nie straciłam, a co straciłam.

ocenił(a) film na 9
Akker

Ehh... u nas tego chyba nie pokażą. Średnia coś spada, mam nadzieję, że to nie dlatego, że ten film będzie infantylny. Jak Jackson zrezygnował z klimatu WP i zrobił film dla dzieci to załamka będzie.

PS. Zauważyłem dopiero teraz, że LaBeouf chciał być Bilbem:) Nie dałbym rady chyba oglądać, zawsze by mi się kojarzył z Witwickym.

Ryloth

nie zrobił, klimat władcy jest

ocenił(a) film na 9
al113

Mam nadzieję, że to prawda:)

Ryloth

Hobbit jest prostszą historią,ale klimat jest ten sam.

ocenił(a) film na 8
Ryloth

Hehe nie tobie jednemu ..Jak dla mnie to on do poważnych ról nie pasuję ..Nawet W "Gangster" nie zagrał świetnie ale film tak czy tak nie jest zły