http://www.theonering.net/torwp/2012/10/22/63770-lotro-launches-riders-of-rohan- expansion/
z pozdrowieniami dla Khazada, ktory uwielbia nacje Rohanu ;)
Ojej :-) Dziękuję :-) Info mnie dziś nie ominęło a pozdrowienia są zawsze czymś miłym.
O dziwo tej gry nie mam.... jakoś nie mogłem się zdecydować na Lord of the Rings Online... boję się gier opartych jedynie na grze sieciowej. Zdecydowanie bardziej wolę tryb multiplayer jako chwilową potyczkę czy współpracę a nie jako podstawę :-)
No i tutaj z sentymentem podchodzę do gry BITWA O ŚRÓDZIEMIE II, której już niestety kupić nie można a której na chwilę obecną już nie mam :(
Nawet na allegro nie ma ? Ja swoją kupiłem w dniu premiery i nadal bezpiecznie spoczywa w moich zasobach :D Świetna gierka, szkoda tylko że krótka kampania. Ledwo 8 misji...chociaż obrona Ereboru miażdży moim zdaniem :)
Ja miałem wielkie nadzieje wobec Guardians of Middle Earth, ale okazuje się, że to po prostu MMO. A trailer był taki zachęcający...szkoda :(
A ja polecam ostatnie wydanie Władcy pierścieni z tego miesiąca. Jednotomowe, w grubej okładce, z tasiemką i w przekładzie M. Skibniewskiej. Cena około 70zł więc jak za książkę wszech czasów to taniocha. W ręku leży bajecznie. Na to czekałem i w końcu jest.
http://ecsmedia.pl/c/wladca-pierscieni-tom-1-3-b-iext12745121.jpg
Wiem ze fajne wydanie i do tego MUZY a wiec w przekladzie Skibniewskiej :) tez nie moglem sie powstrzymac i zakupilem w sobote w empiku :) normanie kosztuje 79zl ale przy zakupie 2 ksiazek przez ineternetowy sklep empiku cena WP wynosi tylko 52zl :) proponuje zainteresowanym zakupic tez najnowsze wydanie Hobbita z ISKRY. Z 50zl robi sie 33zl :)
Mam wersję przeze mnie "redagowaną" ze zmienioną czcionką, w zasadzie wszystkimi grafikami Alana Lee etc. w 1 tomie. Swego czasu zrobiłem sobie i oprawiłem w skórzaną okładkę u introligatora :-) No i do tego piękny kredowy papier... tylko cenowo nie było zbyt ładnie, ponad 300zł. No ale w 1 tomie idealne wydanie mam :D
Gra wygląd nie najgorzej ale też nie najlepiej coś pomiędzy grami z serii Total War a Mount and Blade.
Przecież to jest dodatek do istniejącej już Lotr online, które jest bardzo przeciętne.
Tak przeciętne jak twój intelekt gra jest w w fazie beta wiec jeszcze się poprawią.
Chłopie to jest MMO on już istnieje z parę lat, a to w fazie beta jest tylko dodatkiem do niej.
Co do przeciętności, zgodzę się z Tobą. Widziałem Lord of the Rings Online... i więcej tam udziwnień, nowych wizualnych koncepcji... sądziłem kiedyś, że gra MMO z serii Władcy Pierścieni pojawi się w koncepcji wizualnej w takiej formie do jakiej przyzwyczaił nas film.
W zamian za to, widzę niepotrzebne "wodotryski", potyczki rodem ze Star Wars... no sorry. Gra ta kompletnie mnie nie zainteresowała.
Czekam cierpliwie na prawdziwy RTS w klimacie śródziemia na miarę możliwości graficznych etc. obecnych komputerów. Choć czuję, że ktokolwiek podejmie się realizacji takiej gry, zapewne zrobi to szybko i byle jak... a potem będzie łatał grę dodatkami. Co zresztą widać na przykładzie wielu innych produkcji.