I tak to jeszcze nie jest wszystko, z tego co już przesłuchałem to chociażby Blunt the Knives zostało pominięte.
bo to jest tylko wersja podstawowa soundtracka, a nie deluxe edition. ale przynajmniej chociaż coś :)
No właśnie doszedłem do niej i się zawiodłem bo liczyłem, że sobie nagram i będę mógł katować ją w nieskończoność :D
Szkoda, że się nie da całości już teraz pobrać... a tylko odtwarzać ze strony. Posłuchałbym sobie w pracy...
Wow fenomenalna muza , będzie co słuchać przez najbliższe godziny a potem i dni he he :)
To już by niestety mocno naruszało prawa autorskie a tego nie chcę bo mam dobre stosunki z Warner Bros :)
Wszedłem na stronę, klik na download i Komputer staje i nic nie zrobisz. Bez informatycznej w go nie odblokujesz. To wirus.
Miodzio, właśnie słucham :) Jak należało się spodziewać część motywów poprzerabiana z WP, ale robi wielkie wrażenie :D
http://turbobit.net/b91vivqhhco1.html - ja mam stąd, jest w całości, nie podzielony na poszczególne utwory.
Pierwszy utwór ponad ośmiominutowy Dear Frodo ewidentnie wskazuje, że mamy do czynienia z prologiem. Słychać tam wyraźnie Morię i krasnoludzkie klimaty, więc będzie dobrze.
Mógłby ktoś zrobić reupload? Linki podane w wątku już nie działają.
Jakby ktoś miał podzieloną wersję, to nie będę narzekać. Najbardziej zależy mi na "Misty Mountains".