PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425348
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

To przykrywka, ekoterroryzm i tylko kasa się liczy.

sfora . (pl) /PETA-masowo-morduje-psy-i-koty-Rzeznicka-akcja-a41003

pardon . (pl) /dyskusja/2391246/peta_masowo_zabija_zwierzeta

A to w jaki sposób działa

gamezilla . komputerswiat . (pl) /newsy/2011/46 /peta-alarmuje-w-battlefieldzie-3-bezlitosnie-zabija-sie-zwierzeta

Jeśli chodzi o Hobbita to PJ jasno zaprzeczył śmierci 27 zwierząt w wyniku złego traktowania:

hatak . (pl) /news/26381/Jackson_o_smierci_zwierzat_na_planie_Hobbita/

P.S. Usuńcie nawiasy przy "pl" i spacje

LordWieslaw55

Ech... To jest beznadziejna sprawa. Ekolodzy coś sobie wymyślili i już nawał protestów, wzywanie do bojkotu i mnóstwo bezużytecznych tematów...

ocenił(a) film na 7
LordWieslaw55

jestem pewny że film otrzyma ode mnie 1/10

ocenił(a) film na 8
GeorgePatton

Naprawdę nie interesują mnie twoje upodobania, które tak mocno podtrzymujesz i z kim trzymasz w wielu tematach. Nawet twoja ocena mnie wcale w tym temacie nie obchodziła, zbędny jest twój komentarz zupełnie nic nie wnoszący do tematu. Możesz nawet WP podobnie ocenić, po co komu ta informacja?

ocenił(a) film na 9
LordWieslaw55

Jest tak jak ktoś juz wcześniej napisał. Po prostu PETA wie że film będzie wielkim wydarzeniem i chce uciułać z tego swoje 5 minut dzięki czemu zyska rozgłos itd. A jeśli nawet nie chodzi o rozgłos to nie wierze w ich oszczerstwa , bo słyszałem już wiele złego na temat PETA, poza tym wiem że Jackson dba o wszystko i nie wierze by to przez nich te zwierzaki padły.
Jackson pisze że wszystkie wypadki zostały natychmiast zgłoszone producentom i zbadane a odpowiednie działania podjęte. Dodał, że wydano setki tysięcy dolarów na zapewnienie zwierzętom dobrych warunków.
Aa no i jeszcze jedna sprawa. Nie wiem po co odpisujecie na posty takich ludzi jak choćby George którzy cieszą się z tego że robią zamieszanie i inni sie na to nabierają.
Takie jest moje zdanie i w zasadzie to tylko czekam na oficjalne potwierdzenie że te oskarżenia to nieporozumienie.
Pozdrawiam.:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
LordWieslaw55

W tamtym poście wymieniłem jedyną akcję PETY wartą odnotowania. Nie wiem w którym miejscu naruszyłem regulamin O.o

LordWieslaw55

Najpierw piszesz, ze zrobił się tu syf, ze trolli duzo. A ten temat to po co? Bo mi sie wydaje, ze on jest po to, zeby wlasnie trolli zwabic -.-'

ocenił(a) film na 8
indahouse_2

Tu napisałem co to jest PETA, a jeśli chodzi o trollów, to nawet blokada, czy usunięcie konta im nic nie daje, stworzą nowe i tak w kółko. Może większość z nich to właśnie multikonta, z roku na rok jest coraz większy nieporządek w FW.

LordWieslaw55

To dawaj im jeszcze wiecej jedzenia. Gratuluje.

ocenił(a) film na 8
indahouse_2

Chodzi o to, że puki administracja będzie na to pozwalać, poskutkuje to złym wpływem na stronę, co już widać. Kont tych prowokatorów rośnie, powinniśmy wszyscy być za banowaniem IP i wówczas było by znacznie lepiej. To nie ta strona co kiedyś, dawniej było tu o wiele lepiej, teraz tylko spam, trolle, spam, znowu trolle. ;/

LordWieslaw55

Ja też nie wierzę w te całe oskarżenia. Może faktycznie był jakiś wypadek, może jakieś zwierzę padło, ale 27 zwierząt? Nie. To jest za duże przedsięwzięcie, za dużo kasy w to wpompowano, żeby móc sobie pozwolić na taki skandal.