To przykrywka, ekoterroryzm i tylko kasa się liczy.
sfora . (pl) /PETA-masowo-morduje-psy-i-koty-Rzeznicka-akcja-a41003
pardon . (pl) /dyskusja/2391246/peta_masowo_zabija_zwierzeta
A to w jaki sposób działa
gamezilla . komputerswiat . (pl) /newsy/2011/46 /peta-alarmuje-w-battlefieldzie-3-bezlitosnie-zabija-sie-zwierzeta
Jeśli chodzi o Hobbita to PJ jasno zaprzeczył śmierci 27 zwierząt w wyniku złego traktowania:
hatak . (pl) /news/26381/Jackson_o_smierci_zwierzat_na_planie_Hobbita/
P.S. Usuńcie nawiasy przy "pl" i spacje
Ech... To jest beznadziejna sprawa. Ekolodzy coś sobie wymyślili i już nawał protestów, wzywanie do bojkotu i mnóstwo bezużytecznych tematów...
Naprawdę nie interesują mnie twoje upodobania, które tak mocno podtrzymujesz i z kim trzymasz w wielu tematach. Nawet twoja ocena mnie wcale w tym temacie nie obchodziła, zbędny jest twój komentarz zupełnie nic nie wnoszący do tematu. Możesz nawet WP podobnie ocenić, po co komu ta informacja?
Jest tak jak ktoś juz wcześniej napisał. Po prostu PETA wie że film będzie wielkim wydarzeniem i chce uciułać z tego swoje 5 minut dzięki czemu zyska rozgłos itd. A jeśli nawet nie chodzi o rozgłos to nie wierze w ich oszczerstwa , bo słyszałem już wiele złego na temat PETA, poza tym wiem że Jackson dba o wszystko i nie wierze by to przez nich te zwierzaki padły.
Jackson pisze że wszystkie wypadki zostały natychmiast zgłoszone producentom i zbadane a odpowiednie działania podjęte. Dodał, że wydano setki tysięcy dolarów na zapewnienie zwierzętom dobrych warunków.
Aa no i jeszcze jedna sprawa. Nie wiem po co odpisujecie na posty takich ludzi jak choćby George którzy cieszą się z tego że robią zamieszanie i inni sie na to nabierają.
Takie jest moje zdanie i w zasadzie to tylko czekam na oficjalne potwierdzenie że te oskarżenia to nieporozumienie.
Pozdrawiam.:)
W tamtym poście wymieniłem jedyną akcję PETY wartą odnotowania. Nie wiem w którym miejscu naruszyłem regulamin O.o
Najpierw piszesz, ze zrobił się tu syf, ze trolli duzo. A ten temat to po co? Bo mi sie wydaje, ze on jest po to, zeby wlasnie trolli zwabic -.-'
Tu napisałem co to jest PETA, a jeśli chodzi o trollów, to nawet blokada, czy usunięcie konta im nic nie daje, stworzą nowe i tak w kółko. Może większość z nich to właśnie multikonta, z roku na rok jest coraz większy nieporządek w FW.
Chodzi o to, że puki administracja będzie na to pozwalać, poskutkuje to złym wpływem na stronę, co już widać. Kont tych prowokatorów rośnie, powinniśmy wszyscy być za banowaniem IP i wówczas było by znacznie lepiej. To nie ta strona co kiedyś, dawniej było tu o wiele lepiej, teraz tylko spam, trolle, spam, znowu trolle. ;/