Kiepski kiepski, jak jesteś fanem Tolkien to powinieneś być zadowolony, jak po prostu podobał ci się LOTR to raczej się zanudzisz.
Haha. Tak z ciekawości. Czy Peter J. zabił Ci kogoś z rodziny? Czy też ktoś Ci za to płaci?Liczba Twoich postów w dyskusji na temat filmu, którego nie widziałeś jest powalająca. I wszystkie negatywne..z takim założeniem i historią na tym forum, kiedy zobaczysz film i by Ci się on spodobał, nigdy się do tego nie przyznasz. Bo jakby to wtedy wyglądało? Dla mnie Dwie Wieże były nudniejsze od Hobbita. Zwłaszcza po zmianach wprowadzonych względem książki.
Pozdrawiam, nic osobistego:).
Coś jest z tobą nie tak czy naprawdę jesteś idiotą , jak możesz komuś powiedzieć że film będzie dla niego nudny a sam tego filmu nie widziałeś a tym bardziej nie znasz osobiście użytkownika "AnkaKot".
zaraz napiszesz że przeczytałeś recenzje ale to są tylko recenzje które każdy z nas może napisać,każdy ma inne oczekiwania od danego filmu,ja znam mnóstwo ludzi dla których ogólnie trylogia Władca Pierścieni jest filmem nudnym i zdecydowanie za długim.
Robisz z siebie błazna próbując na siłę przekonywać ludzi że ten film jest nudny,kiepski i słaby.Niech każdy zobaczy i sam oceni
Opinie są podzielone. Jedni mówią, że kiepski a inni pieją z zachwytu.
Tutaj macie 8 argumentów za tym, że "Hobbit" jest filmem roku:
http://whatculture.com/film/8-reasons-why-the-hobbit-an-unexpected-journey- is-my-favourite-movie-of-2012.php
trza skasowć spację przed "is"
Nie czytaj co piszę Szejku, poświęcił życie wkurzaniu fanów Hobbita ;)
Jeszcze nie widziałem filmu, ale nie widziałem też nic przez co miałbym sądzić, że film jest kiepski.
Ocen krytyków nie czytam, bo czasami są śmieszne (np. to, że nie podobało im się 48fps - a bardzo możliwe, że PJ pionierską pracę odwalił), a głosy ludzi którzy obejrzeli mówiące, że film się dłuży etc. - bardzo dobrze - więcej czasu na oglądanie szczegółów charakteryzacji i scenografii. Życzę miłego seansu jeśli na film się wybierasz.