Film ma już oceną 8,8 czyli tak jak film znajdujący się na pierwszym miejscu w rankingu
światowym.
Myślicie, że Hobbit będzie pierwszy?
Myślę, że ocena którą widać to efekt działania kretynów którzy oceniają a filmu nie widzieli...
Ocena sie coś z czym sie miało doczynienia, w innym wypadku takia postawa wskazuje na debilizm wrodzony. Pozdrawiam.
Oby.Mimo że Skazani na Shawshank jest genialnym filmem to nie może być wiecznie pierwszy :)
Kiedyś wydawało się, że wiecznie 1 będzie ojciec Chrzestny, po czym pewnego dnia znacznie spadł mimo, że nie wyprzedziły go nowe filmy. I czym to jest spowodowane? W każdym razie na pewno brakuje w 10 świeżej krwi :).
A sory, dawno nie patrzyłem i nie widziałem Nietykalnych tak wysoko, taki średni film na 3 miejscu xD. Nie wiem skąd się wzięło hejtowanie dobrych ocen tego filmu :/.
Skazani na Shawskank spadł u nas na FW z oceny 8.9 na 8.8 w tej chwili.
Troche szkoda, bo dłuuugo widziałem tam 8.9 - może i było więcej, ale tego nie wiem.
parę dni po premierze filmy zawsze mają wysoką ocenę
z czasem i większą ilością ludzi zwykle ona spada
He he... Film ma teraz taka ocenę bo ludzie wystawili ocenę 10 bez oglądania, bo nikt z wystawaiających jeszcze filmu nie widział. No i jedna jedynka chyba tez zostala postawiona. Żałosne zachowanie.
Jednak zawęziłabym do top 20, bo co mogłoby przed nim stanąć w pięćdziesiątce? No na pewno nie polskie Ciało :-)
Jak się okaże że film będzie bardzo dobry, to fajnie by było ; ) Ale zawsze znajda się ludzie którzy będą wystawiali 1 bez oglądania.
Myślę, że niektórzy użytkownicy powinni dorosnąć i nie oceniać filmu bez oglądania go ;)
Myślę, że filmweb mógłby dodać coś takiego jak oceny prognozowane co jest na gry- online. pl