Wie ktoś kiedy można zacząć rezerwować bilety?
Czekam na Hobbita dość długo i fakt że ktoś może podkraść mi miejsca sprzed nosa jest
dobijająca.
Wiecie cokolwiek?
ja tez mam ten sam problem ;), ale poza pokazami o północy, ktore powinny pojawic sie jakos na dniach (na prometeusza i batmana mozna bylo rezerwowac ok miesiaca wczesniej) nie ma szans zeby mozna bylo rezerwowac przed sroda 26.12 bo wtedy wychodzi repertuar na 28.12 - 5.1, a bynajmniej nie w heliosie i multikinie. moze byc tak w krewetce bo ta siec w przypadku takich bardzo wyczekiwanych filmów umożliwia rezerwacje z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem. bynajmniej w tej w gdansku tak jest. ale multikino i helios na pewno czegos takiego nie zrobią na zwykle seanse.
to na 99% nie będzie na zwykłe. pokazy o północy to inna sprawa. najgorsze jest to ze multikino na swoim facebooku ma zablokowane wysyłanie komentarzy i wiadomosci do nich, wiec nawet nie ma jak się dowiedzieć
Oczywiście, że będzie można rezerwować przed 26.12. Zainteresowanie jest takie same (om ile nie większe) jak w przypadku Avatara, a wtedy nie dość, że można było rezerwować dużo wcześniej to jeszcze trzeba było te bilety odebrać 2tyg przed seansem żeby potwierdzić, że się na 100% będzie.