PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425402
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Tak się zastanawiam czy naprawdę ktoś już obejrzał ten film spośród tych 70 osób ??? Jeśli tak to proszę się podzielić wrażeniami a jeśli nie to po co takie zabawy.

Torcin

Podobno są tu "przyjaciele" P. Jackson'a którzy już go widzieli na pokazie dla wybrańców xD
Tak ktoś pisał :>

Kacper_1984

Dużo przyjaciół ma ten Jackson. :)

P.s. Nie "ktoś" tylko użytkownik GeorgePatton.

ocenił(a) film na 7
Torcin

Nikt spośród tych osób nie widział jeszcze filmu. Poprostu wystawiają 10, badz 1 bo można już głosować, co jest żałosnym zachowaniem.

ocenił(a) film na 8
Joecrou

Domyślam się że tym ślepo zapatrzonym w ten film nawet jeśli będzie on przeciętny nie przeszkodzi to wstawić 10 a z drugiej strony tym którzy nastawieni są na "nie" nawet jeśli film się spodoba to i tak maksymalnie dadzą 3. Dlaczego jednak robić to jeszcze przed obejrzeniem filmu ??? Ludzie ogarnijcie się..

Torcin

Ciekawe jak to się ma to IMDb - ile osób z blisko 5K (1.12.2012 r.) widziało już film... ocena 9.3/10
http://www.imdb.com/title/tt0903624/?ref_=fn_al_tt_1

ocenił(a) film na 8
Kacper_1984

Spoko ! Czyli u nas nie jest jeszcze tak źle... Tam prawie 5000 głosów... Robi się paranoja lekka dzięki za info nie wpadłem na to żeby sprawdzić na IMDb...

Torcin

W Japoni była dzisiaj premiera

ocenił(a) film na 8
Xaia

tak a nie dopiero 14 grudnia jak w innych krajach ??:)

nowak404

nope, oglądałem stream z premiery, więc japończycy raczej już widzieli

ocenił(a) film na 8
Xaia

to może ukażą się jakieś fajne materiały na youtube :D

ocenił(a) film na 8
nowak404

Mieszkam w Niemczech i tutaj premiera będzie 13 Grudnia.

ocenił(a) film na 8
darkar1998

to i tak zostało ci trochę czekania a w Japonii już oglądają :(

darkar1998

12 grudnia (12.12.12) cinestar w berlinie :) Ja mam kupione już bilety na 3d hfr w event cinema ;D

ocenił(a) film na 8
Xaia

Ja mieszkam na zachodzie kraju może u nas jest później :P

Joecrou

Są jeszcze tacy, co dodają do ulubionych bez oceny.

ocenił(a) film na 8
Torcin

a może jest już piracka wersja hobbita nagrywana kamerką w kinie ........

ocenił(a) film na 6
Torcin

Nie pomyśleliście czy jesteście ślepi , że premiera filmu na świecie była już 28 listopada. Polacy mieszkający w USA , bądź w Wielkiej Brytanii po prostu ten film już oglądali i dlatego jest już kilkanaście ocen. I tak jest to bardzo mała liczba. Trochę wyobraźni !

ocenił(a) film na 9
Darkadi15

A ty lepiej wpierw zorientuj się kiedy będzie taka oficjalna premiera na całym świecie a później dopiero pisz

ocenił(a) film na 6
wisniorzech

Właśnie zauważyłem po kliknięciu na daty premier w każdym kraju , że napisałem głupotę. Przepraszam za to . Nie jestem idealny :)

ocenił(a) film na 7
Darkadi15

Nie pisz, jak nie masz pojęcia.

ocenił(a) film na 9
Torcin

glosow jest prawie 70 bo ludzie glosuja !.Logiczne proste i madre ;]