http://www.youtube.com/watch?v=CA8WzZq8_d0&feature=player_embedded
To jest taki jego dziwny kapelusz/czapka co był w trailerach i to właśnie Radagast :P. Moim zdaniem.
a ja nic nie widze bo nie ogladalem i niezamierzam nic ogladac o Hobbicie juz wiecej !.Byle do premiery ;].Pieprzyc reklame i komercje !!!.Niech zyje wolnosc wolnosc i swoboda
Bo mu zwierzaki doniosły, że coś złego się tam dzieje. W moim przekonaniu przynajmniej tak jest.
ooo ciekawa teoria :D albo mógł się umówić z gandalfem na przeszukiwanie Dol Guldur :)
To też prawdopodobne. W ostatnim videoblogu jest scena jak jakiś ptaszek ćwierka coś do Radagasta. Czarodziej zaraz odpowiada "show me" i zapierdziela gdzieś na sankach. Więc przypuszczam, że właśnie do Dol Guldur. A spotkanie z Gandalfem...zastanawiam się, w której części filmu chcą to umieścić. Czy jako opowieść Gandalfa, czy też jako epizod po przygodzie z Orłami. Ale wtedy kompania musiałaby wylądować nie koło chaty Beorna, a koło domu Radagasta.
kurde jak by były już jakieś recenzje z NZ to może by się z nich coś dowiedział ... :)
Ja sobie postanowiłem, że żadnej nie przeczytam dopóki nie obejrzę filmu :D I cale szczęście, że żadnej nie ma jeszcze xD
noo ja dopiero pójdę w styczniu :P:P a w jakich krajach po NZ jest najwcześniej premiera hobbita ??:)