Pamiętacie jeszcze, że w Hobbicie miał być ktoś taki? :)
Mam pytanie - ktokolwiek ją gdzieś zauważył, w jakimś zwiastunie albo materiałach z planu? Tak w ogóle, to wiadomo, czy ona ma być w Rivendell czy w Mirkwood?
Ja tobie sądem groziłem bo jestem cywilizowany w cywilizowany sposób rozwiązuje problemy a do przemocy w ostateczności .się zwracam a ubliżać mogłem gdyż ty pierwszy zacząłeś .... a już szczytem nietaktu była drwina ..z ludzi którzy zginęli w tragiczny okrutny i bardzo bolesny sposób ....tak się po prostu nie robi ...to już przekracza granice dobrego smaku ...i miałem prawo interweniować !
Już Pan nie pamięta, gdyż Pana mózg ogarnęła demencja. Kto zginał tragiczny sposób? Większość ludzi ginie w boleściach chorując, torturowani np. przez sekte katolicką, spaleni na stosie tak samo itp.
Otoz ma wiele wspolnego ale niestety kosciol i ksieza nie daja obecnie zbyt dobrego autorytetu moralnego wiernym... i w tym tkwi problem - mowie to jako wierzacy i praktykujacy katolik, ktory potrafi spojrzec na wszystko troche obiektywnie.
Wiesz że w tym momencie wyrządzasz wielu ludziom krzywdę wrzucając ich do jednego worka z zboczeńcami których w brew pozorom nie jest wcale dużo i nie tylko w śród kapłanów ...Wiesz że zadajesz gwałt teraz takim porządnym ludziom jak : Mikołaj z Miry, Jan Paweł II czy ks Piotr Skarga i wielu wielu innych ....
JP II święty nie był, gdyż miał wzgląd na pedofile w sekcie i nawet nie kiwnął palcem. Mikołaj z Miry to wyidealizowana postać więc oceniać jej nie mogę a Piotra nie znam.
Człowieku jego postawa była tak wspaniała ..że ludzie wzięli go sobie za wzór i do dziś w takim charakterze świętujemy na jego cześć " mikołajki " ! Więc co ty mi tu o wyidealizowaniu pieprzysz ja nie mówię o komercyjnym czerwonym świątecznym krasnalu ...tylko o prawdziwym Mikołaju ...Masz jakieś dowody ? Jakieś zdjęcia nagrania , dokumenty czy wypowiedzi które potwierdzają...że Karol Wojtyła przyzwalał ...na pedofilie ? Nie to sie zamknij bo ktoś mniej pobłażliwy niż ja doniesie na ciebie i założy proces o zniesławienie i będziesz miał przesrane...
Co do miry to jego dokonania urosły do miana mitów i legend, podobno nawet wskrzeszał ludzi. Pan może wierzyć w te bajki, inteligentni ludzie nie.
http://swiat.newsweek.pl/skandal--brudnego-legionisty-boga--zagrozi-beatyfikacji -jana-pawla-ii,56377,1,1.html
Owszem, proszę Pana. Gdyby Pan wyciągnął inne wnioski z moich wpisów, śmiem twierdzić, że byłby Pan impotentem intelektualnym czyli wierzącym.
Zastanawiam się, czy Pan neguje tylko chrześcijan czy także wyznawców innych religii?
czemu mu odpowiadasz? przecież widać, że to zwykły frustrat-troll, który zaśmieca dyskusje bzdurnymi wypowiedziami. dyskusje o HOBBICIE. nie karm trolla. niech żyje we własnym świecie. a potem mu się znudzi i pójdzie pograć w swoje gry komputerowe. no, a my cieszmy się zbliżającą premierą Hobbita :D
Przeczytałem o nim trochę o wiki, wcześniej z nim się nie spotkałem i jakoś niczym nadzwyczajnym się nie wyróżnił.
Evangeline Lilly zagra Tauriel , bardzo cieszę się, że zagra ona elfke, obejżałem wszystkie odcinki Zagubionych w którym grała jedną z ważniejszych postaci i wydaje mi się , że nadaje się do tej roli idealnie.
no uratować w sensie że ich potem uwięzić. i krasnoludów, nie krasnali. krasnale się za bardzo z tymi sztucznymi ogrodowymi kojarzą :p